Kékes Réka

Ébredj Kapcsolatra!

avagy A kapcsolat valódi jelentése

kekes reka

Kapcsolat… Oly sok mindent ölel magába ez a szó – oly sok érzést, indulatot, vágyat, titkos gondolatot, fájdalmat, eksztatikus lehetőséget. Oly sok félelmet, ezernyi elvárást, elképzelést… Kapcsolat… Milliónyi kép, tapasztalat, történés, és egyre bizonytalanabbá válunk a kapcsolat szó hallatán…

 

Vajon gondolkoztál-e már azon, mi a Kapcsolat számodra? Milyen bűvös szó ez, amit apránként ízlelgetve, körbejárva, darabokra szedve, átérezve a magadénak tudsz… Vajon hány próbálkozás, élmény tarkítja betűinek felszínét, vajon hány őszinte pillanatból formálódott lelked mélységeiben?

 

Kapcsolat… Egy misztikus szó, mely megmozgat, mely kérdéseket ébreszt minden pillanatban. Egy szó, melyet érzésről érzésre újraalkotsz és felülbírálsz. Mely lehet formális. Amit mondtak neked, amit hittél, amit elhitettek, amit magadénak véltél…

 

De most lebonthatsz minden falat, leradírozhatsz minden árnyékot, újra kézbe veheted, dédelgetheted… Tedd élővé újra a Kapcsolatot! Öleld át újra és seperd le a port, ami elfedte őt! Most teremtsd újra a kapcsolatodat vele, hogy újra levegőhöz juss, hogy újra higgy, hogy élj, hogy érezd a ritmust és izgalmat, amit ajándékoz neked ez a találkozás.

 

Mert a Kapcsolat él, lüktet benned, amíg világ a világ, és amíg ver a szíved. Nincs más dolgod, csak randira hívni, újra figyelni, szemrevételezni Őt – ezt a pár betűből álló szót -, és újra megszelidíteni. Csak egyszerűen megnyitni magadat hozzá, hogy fényessé váljon számodra, kihívóvá, csábítóvá, hogy érezd őt újra úgy, mint az első alkalommal, amikor találkoztál vele – amikor megszülettél.

 

Mert ez a szó egy veled, egy önmagaddal, hisz te magad vagy a Kapcsolat. Minden reakciód, megértésed, szerelmed belőle fakad – minden érintés, vonzalom, vágy őáltala kel életre benned. Benned él, bensődben formálódik. Abból az örökösen változó csodából, ami te vagy. S napról napra formálódik veled együtt, mert ő az, akit nem látsz, de mindig ott van együtt veled. Aki csendben tanít téged, vagy elbújik valakiben, hogy szerelemre lobbanj iránta újra és újra. Néha egy barát kezében rejtőzik el, hogy válladra tegye a kezét a nehéz pillanatokban, s néha gyermeked szívébe helyezi magát, hogy amikor a szemébe nézel, felragyogjon az ismerősség és az „egy érzése” bennetek.

 

A Kapcsolat neked adja magát egy életre, sosem hagy el, és mindig hű szeretőd marad, ha nem felejted el. Amikor emlékezni tudsz, és felismered őt a hegyekben, amikor rád tekint a magaslatokból, édesanyád tortaillatú ölelésében, vagy a friss takaró puhaságában.

 

Rázd le a port magadról, és éledj újra a Kapcsolat méhében. Ébredj fel, és emlékezz! Emlékezz önmagadra, és a milliónyi arcra, élményre, csókra, álomra, szerelemre, baráti kézfogásra, az első orgazmusra, ahogy megérint a Kapcsolat… Mert a kapcsolat maga az élet és ez intimitásod, szexualitásod, vonzalmaid és vágyaid alapja.

 

A Kapcsolat nem a világ és közötted van, hanem önmagadban, az önmagadhoz való viszonyulásodban, a szükségleteid, vágyaid és a határaid felé fordulásban.

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Mit jelent a gourmet intimitás, melyet gyakran használnak a minőségi szex meghatározására?
A többszerelműség mögött milyen szándékok és vágyak húzódhatnak?
Mi valójában a különbség a másik szeretése és a mögé bújtatott társfüggőség között?
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.