Kékes Réka

MEGJELENT!

kekes reka

Az Orgazmus Művészete

GYÖNYÖRismeret ÉS VÁGYTUDATOSSÁG

Szeretnéd tudni a legfontosabb, legpraktikusabb, legkönnyebben működő technikát, amitől bármelyik pillanatban, helyzetben és partnerrel képessé válsz a mindent felülíró multiorgazmusokra?

EZ A SZEXKÖNYV NEM ERRŐL SZÓL...

Nemcsak azért, mert nincs egyforma ember, vagy receptre kapható módszer, trükk és praktika, hanem sokkal inkább azért, mert orgazmusaink felfedezése önmagában is egy csodálatos út – minden kihívásával és gyönyörével.

Ezek az egyedi élmények teszik különlegessé, ezek tartalmazzák mindazt a figyelmet, vágyat és küzdelmet, ami által orgazmusunk megnemesedik, mint tűzben a vas. Azért válik oly értékessé számunkra, mert rengeteg figyelem, munka, öröm és megtapasztalás van annak kimunkálásában és kibontakoztatásában.

Ezért ez az átfogó, teljes orgazmus- és gyönyörismeretet nyújtó, csaknem 300 oldalas szexuális önismereti kézikönyv – melynek elméleti és gyakorlati technikáit az életed minden területén sikerrel alkalmazhatod – nemcsak abban nyújt számodra újszerű támpontokat, hogy felfedezd és megtestesítsd az életmegváltoztató lehetőségeidet, hanem arra is rávilágít, hogy az orgazmus te magad vagy. 

AZ ORGAZMUS IRÁNYTŰ ÖNMAGAD MEGISMERÉSÉHEZ

Egy olyan utazásra hívlak, amely merőben más megközelítéseket és nézőpontokat ad az orgazmus témájában. Maga mögött hagyja a hozzá fűződő és az őt korlátozó általános hiedelmeket, sémákat, a szexualitáshoz és orgazmushoz kapcsolódó tévhiteket, valamint azt a tudattalan szexnegatív hitrendszert, mely a gyönyöröd útjába állhat.

TEDD MEG AZ ÉLETMEGVÁLTOZTATÓ LÉPÉST AHHOZ, HA SZERETNÉD...

NEKED VALÓJÁBAN
MENNYIT ÉR AZ ORGAZMUSOD?


ÉS AZ, HOGY...

HOGY MIÉRT JELKÉPES E SZEX KÖNYV ÁRA?

a könyv
MEGJELENÉSI kedvezménnyel

19.700 FT

HELYETT

17.900 FT

mely kevesebb, mint
egyetlen konzultációd óradíja

És ami szellemi értékében sokkal többet foglal magába, hisz a teljes szexuális önismereted és orgazmustudatosságod alapjait adja, amely nagyjából egy 7-9 alkalmas konzultációs folyamatodnak feleltethető meg. 

MIÉRT NEM SZERETNÉL EGYETLEN NAPOT SEM e SZEX KÖNYV NÉLKÜL TÖLTENI?

Mert pontosan érzed a lelked mélyén, hogy az orgazmikus erőd a felébredt életerőd, és az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegesd a végtelen gyönyörképességed lehetőségét. Ezért azzal szeretnélek téged támogatni, hogy minél hamarabb belekezdhess ebbe az utazásba, hogy a könyvet kedvezménnyel vásárolhatod meg csakis tőlem.

könyv
MEGJELENÉSI kedvezménnyel

17.900 FT

A Könyvről

Minden ember eredendő vágya és késztetése találkozni önmagával, belső esszenciájával, és általa megérkezni egy mélyebb kiteljesedésbe, felszabadult gyönyörbe és intenzitásba.

Ez a könyv abban nyújt segítséget, hogy újra felfedezhesd, az orgazmus létállapot. Egy olyan szabad és kiterjedt fizikai-fiziológiai-érzelmi-lelki tudatállapot megnyilvánulása, mely minden élő létező alanyi joga, s melynek gyökerei önmagadban rejlenek.

Egy olyan szexuális önismereti térkép, mely korlátoktól mentes, szabad látásmódján keresztül félresöpri az eredendő életerőt és gyönyört övező szégyent, félelmet, bűntudatot és elvárást, ami tudattalanul hatja át társadalmunkat, kulturális örökségünket, és felhatalmaz minket arra az őszinte, önazonos, katartikus és lélektudatos életre, mely minden ember természetes és ösztönös kifejeződése.

Egy olyan újszerű szexuális nézőpontokat feszegető könyv, mely szakít a hagyományos megközelítésekkel, az orgazmushoz és nemiséghez kapcsolódó kondicionált elképzelésekkel és hitekkel, és elvezet minket az orgazmikus élet megtapasztalásának esszenciális alapjaihoz.

Egy olyan alapmű orgazmus témában, mely segít tudatosítani a szexualitásunkhoz kapcsolódó ellenállásainkat, tudattalan mintázatainkat, s támogat abban, hogy felhatalmazzuk magunkat a teljes erőpotenciálunkkal, szenvedélyünkkel és gyönyörünkkel való legmélyebb kapcsolódásra.

Lapozz bele!

És ha még mindig úgy érzed, hogy ez a könyv nem ad annyi értéket, mint amire számítottál, akkor csak annyi a dolgod, hogy visszaküldöd azt, én pedig visszatérítem az árát azonnal. Még meg sem kell indokolnod. Rendeld meg nyugodtan.

VISSZAJELZÉSEK A KÖNYVRŐL

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.