Kékes Réka

A Szexuális Vonzerő Titka

avagy HOGYAN LEGYÉL IGAZUL SZEXI

kekes reka

Biztos, hogy a szexuális vonzerő titka az, amit cikkek ezrei állítanak? Biztos, hogy az a legfontosabb szempont, hogy hogyan nézünk ki külsőleg, megfelelünk-e a társadalom által kreált vizuális követelményeknek, illetve hogy mekkora súlyfeleslegünk van? Vagy a szexuális karizma a lélek erejéből fakad, és a külső inkább ennek megnyilvánulása és kifejezésmódja?

HOGYAN LÉGY SZEXI?

Mindenki vágyik elismerésre, szeretetre, a társadalom elfogadására – legfőképpen azoktól az emberektől várjuk a visszaigazolást, akikhez vonzódunk érzelmileg vagy szexuálisan. De vajon jó kiindulópont ez? Ha valóban szexuálisan attraktívvá szeretnénk válni, akkor biztosan környezetünk hangját kell követni?

 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a másoknak való megfelelés által lehet eredményeket elérni, de csak egy pontig. Ez olyan, mint a jól megépített kártyavár. A nagy horderejű dolgok semmivé teszik, szertefoszlatják, leleplezik. Ha valójában szeretnénk szexuálisan vonzóvá válni, akkor ahhoz az első lépés a valódi erőnkhöz való hozzáférés. Hiszen a szexuális energia életenergia, és ahhoz, hogy mások érzékeljék a belőlünk áradó stabilitást és vonzerőt – fel kell nőnünk önmagunk felvállalásához.

LÉGY HITELES!

A vonzó ember, attól vonzó, hogy nem kamuzik. Nem mutat sem többet, sem kevesebbet önmagából. Tisztában van értékeivel, tapasztalataival, és fel tudja mérni pontosan, hogy milyen partner megfelelő számára. 

LÉGY ÖNÁLLÓ!

Azok az emberek vonzóak, akik nem függnek másoktól sem anyagilag, sem érzelmileg, sem szexuálisan. Ez megadja mások számára a szabad választás lehetőségét és könnyedségét, melyben nincsenek kiszolgáltatva semmilyen alá- vagy fölérendelt szerepnek. Ha úgy érzed, nem vagy önálló valamilyen módon, akkor ne szégyelld felvállalni, hisz a szembenézés a változás egyik alapja, és ez a nyíltság másokban is bizalmat kelt.

LÉGY ŐSZINTE!

Ha őszinte vagy az öncélúság, manipuláció vagy a másokra való ráhatás szándéka nélkül, akkor az a bizalom és erő kifejeződése, mely másokból tiszteletet és nyitottságot vált ki. Nem beszélve arról, hogy az energiádat nem arra használod, hogy megvédd magadat mások előtt. 

SZERESD MAGAD!

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, és minden tulajdonságodnak megvan a szerepe. Minden felnőtt önálló és szabad megnyilvánulása a létezésnek – csodálatra méltó és unikális. Önmagad elfogadása nagy erő, mely csak az életet gazdagítja. Légy büszke rá! 

LÉGY NYITOTT!

A zártság mindig a félelem és bizonytalanság jele. A nyíltság erőt és optimizmust feltételez. Azt a kellő mértékű sebezhetőséget, mely a világra való felkészültséged és készenállásod jele.

LÉGY TERMÉSZETES!

A természetesség azt jelenti, hogy megengeded, és bizonyos vagy abban, hogy az univerzum milliónyi csodát tartogat számodra, melynek részese vagy alanyi jogon. Az áramlás részeként rengeteg olyan energiára tehetsz szert, amelyre nem is számítasz.

ENGEDD EL A SZÉGYENT, FÉLELMET ÉS BŰNTUDATOT

Ezek a legerősebb blokkok, amelyek nem engedik a szexuális energia áramlását – a titkok félelmeket és távolságot szülnek másokban – gátolják az önmagunkba vetett bizalom és biztonság érzését. A bizonytalanság, önmagunk szabotálása saját erőnk totális felszámolása.

NYISD MEG AZ ÉRZÉKELÉSED!

Légy folyamatos kapcsolatban önmagaddal és a környezeteddel! Az öt érzéked megnyitásával képessé válsz arra, hogy intuíciód egyre erősebb legyen, és olyan emberekkel vedd körbe magad, akik nem belőled élnek, hanem támogatóak és méltó tükrök hozzád!

LÉGY GYÖNYÖRCENTRIKUS!

A gyönyör a karizma kulcsa. Egy gyönyörben és az élet által folyamatosan orgazmusban tartott test vonzó, vibráló, fénylő. Aki örömmel tudja megajándékozni magát, az képes másokat is.

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Mennyire lehetsz szexuálisan szabad és eredeti?
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.