Barion Pixel

Kékes Réka

Szexuális Önismeret – Beszélgetés Ajándékkártya

kekes reka
Az ajándékkártya megvásárlása előtt egyeztetés szükséges. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapon keresztül.
Az ajándékkártya felhasználható a vásárlástól számítva 90 napon belül.

Az inspiráció, nyitottság és titoktartás szellemében veled együtt keresem azokat az eredeti, provokatív útvonalakat, nyitott és elfogadó tereket, amelyeken keresztül – meghaladva a létezésről alkotott korlátozó elképzeléseidet – képessé válsz belépni a szabad teremtő szexualitásod valóságába, élő kapcsolataidba, tested tudatosságába – kognitív megközelítésben, test- és szexpozitív szemléletű, tabumentes keretek között.

Feltérképezve és átalakítva korlátozó gondolati mintázataidat – keressük az új és szabad nézőpontokat az általad megfogalmazott témák mentén, melyek által mélyebben megismerheted érzéki-erotikus-szexuális működésedet, vágy- és gyönyörtested – szégyen, félelem, bűntudat és megfelelés nélküli – szándékait, eredendő, eredeti, egyedi és vágyazonos magabiztosságod megtestesítésének lehetőségeit.

A beszélgetés célja egy olyan tabumentes tér fenntartása, melyben objektíven, őszintén és valóságközpontúan tekinthetsz önmagadra, a témához kapcsolódó érzéseidre anélkül, hogy azt elerőtlenítenéd, rosszá vagy semmissé tennéd.

A számodra fenntartott idő lehetőséget ad egy befogadó, szexpozitív térben zajló tiszta és sebezhető feltárulkozásra, megosztásra, valamint ennek igényén túl szabadon keresheted önreflektív válaszaidat a témára vonatkozóan szexuális önismereti igénnyel is az általam formált visszajelzések mentén.

A beszélgetés elsődleges szándéka a szexuális önismereted rétegeiben való mélyülés – a testalapú, testmegfigyelésre épülő kognitív tudatosítás, tehát a testedre, erotikus működési mintáidra, szexualitásodhoz társított korlátaidra, hiedelmeidre, bizonytalanná tévő hitrendszeredre, hátráltató szokásaidra és sémáidra való rátekintés, ráébredés, rálátás. A szabad erotikus egyéniséged kibontakozását gátló gondolati minták feltérképezése, felfedezése, és azon túl a haladó szemléletű, a valóság szenzoros érzékelésére épülő megközelítéseinek belső legalizálása és elfogadása.

Ez a folyamat nem gyógyítás, nem pszichoterápiás kezelés vagy terápia, coaching. Ez egy olyan önmagad fejlesztésére szolgáló tér, melyben a teljes jelenlétemmel, kreatív javaslataimmal kísérlek és támogatlak. Ha komolyabb, egy évnél hosszabban fennálló szexuális vagy egyéb mentális zavarral küzdesz, javasolt egy megfelelő szakember felkeresése.

Jegyzetfüzet, gyönyörnapló használata, a témához kapcsolódó kérdéssor előzetes összeállítása javasolt, egyéb eszközökre nincs szükség.

A SZEXUÁLIS ÖNISMERETI BESZÉLGETÉS FOLYAMATA

– állapotfelmérés
– téma meghatározása
– szándékmeghatározás a téma mentén
– téma kibontása, részletes megosztás
– észrevételek megosztása
– új nézőpontok, irányok felajánlása
– szexuális önismereti technikák, módszerek ismertetése
– kérdések tisztázása
– téma összegzése
– integráció
– lezárás

Időtartam: 80 perc

30000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.