Barion Pixel

Kékes Réka

Szexuális Önismeret Bodywork I Ajándékkártya

kekes reka
Az ajándékkártya megvásárlása előtt egyeztetés szükséges. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapon keresztül.
Az ajándékkártya felhasználható a vásárlástól számítva 90 napon belül.

Ez a privát, személyre szabott, tapasztalatorientált testmunka lehetőséget adhat számodra, hogy felfedezd azokat az igaz, hiteles és nyitott gyönyörállapotokat, őszinte érzelmi megnyilvánulásokat, fizikai kifejeződéseket, mely autoritásod, autentikus lényed alapja. A teljes jelenlét és figyelem által képessé válsz a pillanat által kifejeződni – elhagyva az intimitásodban felvett szerepeidet, szokásaidat, rutinszerű cselekedeteidet, melyek korlátozzák érzemi, energetikai és fizikai szinten is belső szabadságod kifejeződését.

A félelem, szégyen, bűntudat, megfelelés és egyéb negatív érzelmi minták tudatosításával és uralásával, egészséges határaid és korlátozó komfortzónád megkülönböztetésével megtanulhatod biztonságosan felépíteni szexuális, intim, vagy kapcsolati egyéniséged – tudatosan és felelősséget vállalva kifejezni szükségleteidet, vágyaidat, preferenciáidat.

Különféle verbális és nonverbális technikák, játékos eszközök segítségével kísérletezhetsz önmagaddal egy biztonságos, védett intim térben. A folyamatban a mozdulat, érintés, hang és légzés testpozitív és testtudatos irányain keresztül fedezheted fel tested valós hangját és igényeit.

A szexuális önismereti bodywork gyakorlatilag a szexuális fejlesztési folyamat azon szakasza, melyben önreflektív módon figyelheted meg az egyéni, szuverén, autonóm testi-erotikus–szexuális működéseidet – azt a szabad – szükségleteit, igényeit, határait képviselő – egyedi lényt, aki valójában vagy. Az önmaga érzékeire ébredt, eredendő vágyait képviselő és megtestesítő, felszabadult vágytudatosságot, mely a tanult szexuális sémákon túl a testi jelenlétre és érzékelésére építi stabil erotikus magabiztosságát.

Nemcsak megtanulhatod, hanem gyakorlati szinten is beépítheted azokat az egyszerű – és a mindennapi életben bármikor alkalmazható alaptechnikákat, módszereket, mely a jól működő intim és kapcsolati életedhez elengedhetetlen alapfeltétel – és mindezt a saját tapasztalati önfeltárásodon keresztül, a saját megfigyeléseidre alapozva.

Elsajátíthatod azokat a kommunikációs eszközöket, önkifejezési formákat, mely a tudatos kapcsolataid és intimitásod biztonságos alapja lehet. Az ösztönös reakciók, nem tudatos döntések és az érzelmi elnyomás helyett felépítheted azokat az útvonalakat, mely a szabad, szégyentől és lemondástól mentes orgazmikus egyéniséged kifejezését és felvállalását teszi lehetővé tiszta, tudatos és egyértelmű keretek között.

A folyamatban egy szakmailag tapasztalt szexuális fejlesztő kísér téged, aki őszinte visszajelzéseken keresztül támogat belső felfedezéseidben.

Ez a folyamat nem gyógyítás, nem pszichoterápiás kezelés, kognitív terápia vagy coaching. Ez egy olyan, önmagad fejlesztésére szolgáló, test- és érzékelésorientált önismereti tér, melyben a teljes jelenlétemmel kísérlek és támogatlak téged.

A session ruhában, kendőben vagy meztelenül zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

SZEXUÁLIS ÖNISMERETI BODYWORK FOLYAMATA

– megérkezés
– rövid beszélgetés
– témára való hangolódás
– szándékmeghatározás
– a témához kapcsolódó technikák, eszközök bemutatása
– módszerek kipróbálása, alkalmazása
– játékos helyzetgyakorlatok, szituációs szerepjátékok
– visszajelzések, tapasztalatok és technikák elmélyítése
– élménymegosztás, tapasztaltak megbeszélése
– szomatikus-szexuális önismereti megfigyeléseid összegzése
– lezárás

Időtartam: 120 perc

50000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.