Barion Pixel

Kékes Réka

Szexuális Fejlesztés – Bodywork Ajándékkártya

kekes reka
Az ajándékkártya megvásárlása előtt egyeztetés szükséges. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapon keresztül.
Az ajándékkártya felhasználható a vásárlástól számítva 90 napon belül.

A szexuális fejlesztés, tehát a szexuális szabadenergiával való munka legfőbb célja, hogy képesekké váljunk orgazmikus energiánkat növelni, akadályok nélkül keringtetni és felszabadítani a teljes testben. Ennek egyik legfontosabb pillére a gyönyör aktivizálása, növelése, teljes szexuális kapacitásunk elérése, valamint a szexuális energiát akadályozó testérzetek, testműködések feltárása, megszüntetése. Azon szexuális minták, minket korlátozó attitűdök feltárása, melyek visszatartanak az önmagunkkal és másokkal való mélyebb intimitás és szexualitás kialakításában – orgazmikus jelenlét-állapotunk kiterjesztésében.

A szexuális fejlesztés részeként elérhető tapasztalatfókuszú szexuális bodywork olyan testmunka, autentikus és újszerű módszerek ötvözete, mely a légzés, mozgás, érintés, illetve a verbális és nonverbális kommunikáció által segíti az orgazmikus testtudatosságod és szexuális kultúrád fejlesztését – illetve az útjukba álló érzelmi, energetikai és testi blokkok feloldását a teljes fizikai testre kiterjesztve és arra alapozva.
Ezek a módszerek olyan tapasztalatokat tesznek hozzáférhetővé számodra egy biztonságos és védett térben, melyben szabadon kísérletezhetsz saját erotikus lényed felfedezésében, és amelyet beilleszthetsz a későbbiekben mindennapi erotikus-szexuális életedbe is.

Ezek a találkozások szabadok, nincsen szorosan felállított tematikájuk, hanem a folyamat elején kitűzött célok mentén haladnak – az előre megbeszélt és meghatározott, és a számodra biztonságos keretek között.

A szexuális bodywork a szexuális fejlesztés gyakorlati része, mely nemcsak a szexuális önismeretet és tapasztalati úton történő önmegismerést tűzi ki célul, hanem azon túl keresi azokat a testfókuszú nézőpontokat is, mely egy felszabadultabb, kiteljesedettebb szexuális működés elérését teszi lehetővé. Ezért az arra való jelentkezés a szexuális fejlesztő javaslatára történik egy vezetett szexuális önismereti folyamat tapasztalat- és gyakorlatorientált részeként.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS FOLYAMATA

– megérkezés, előkészülés
– rövid beszélgetés
– célokra való ráhangolódás, szándékmeghatározás
– keretek meghatározása
– vezetett fejlesztési folyamat
– instrukciók, javaslatok adása
– új minták elsajátítása
– belső tudatosítás, a tapasztalatok integrálása
– új minták megerősítéséhez szükséges gyakorlatok átadása
– lezárás
– megosztás

Időtartam: 120 perc

50000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.