Kékes Réka

Szexuális Önismereti Alapok

Kétnapos Tapasztalatorientált Program

kekes reka

Vágyakkal születünk és általuk fejlődünk. Szexualitásunk kreatív életerő, melynek célja életünk táplálása, felszabadítása és kiterjesztése. Szexuális energiánk arra hivatott, hogy – megtestesítve a gyönyört általa – felhatalmazzuk magunkat a teremtésre és kiteljesedésre.

Ez az intenzív szexuális önismereti hétvége arra ad lehetőséget, hogy kapcsolatba kerülj saját teremtő szexualitásod forrásával és alapjaival, és megkaphasd azokat a szexuális önneveléshez szükséges haladó szemléletű információkat és nézőpontokat, melyekre valódi szexuális egyéniséged alapjait építheted. Olyan támpontokat, melyek által felépítheted felnőtt, függőségektől és hiányállapotoktól mentes önálló és szuverén szexuális-erotikus kereteidet és világképedet.

Biztonságos, védett térben, szakmailag felkészült oktató segítségével mélyítheted el azokat a belső útvonalakat, melyek felkészítenek egy sokkal tudatosabb és kiegyensúlyozottabb szexuális-kapcsolati attitűdre és érett hozzáállásra.

A felelősségvállalás és tudatosság ösvényét követve elhagyhatod a testedhez és szexualitásodhoz kapcsolódó szégyent, bűntudatot, elvárásokat, valamint a belőlük táplálkozó hitrendszereket, rögzült sémákat, szokásokat és védelmi mechanizmusokat, és egy sokkal érettebb érzelmi hozzáállásra és mintákra tehetsz szert szexuális önfejlesztésed által.

A workshophoz előzetes tudás és tapasztalat nem szükséges. A program nyitott felnőtt férfiak és nők számára is. A program az „Intimitástól a Szexualitásig” intenzív tíz alkalmas zárt csoport nyitott, alapozó hétvégéje. A programon való részvétel biztosítja a teljes programsorozat folytatását igény szerint, melynek feltétele a programra való jelentkezés, valamint az ahhoz kapcsolódó előinterjú. A Szexuális önismereti Alapok programjának díját a teljes elköteleződés esetén beszámítjuk. Légy te is az intimitás és szexualitás új nézőpontjainak részese és teremtője!

EZ A PROGRAM AZOKNAK SZÓL, AKIK...

– szeretnék megtenni az első tudatos lépést szexualitásuk térképén
– szeretnének elsajátítani olyan önismereti módszereket és technikákat, amelyek szexuális edukációjuk alapjául szolgálhatnak
– szeretnék felfedezni valódi, önazonos szexuális-erotikus identitásukat
– keresik szexualitásuk terén az új és kreatív nézőpontokat
– nem tudnak azonosulni a társadalom által elfogadott szexuális dogmákkal, tabukkal, konvenciókkal és szokásrendekkel
– vágynak felszabadítani a bennük élő szexuális potenciált, de mások támogatására és elfogadására van szükségük

HA RÉSZT VESZEL A PROGRAMON, AKKOR...

– a személyes határaidat tiszteletben tartjuk a tanfolyam ideje alatt, és azon túl is
– nem kötelezünk semmire, amit nem tudsz a saját tempódban, a saját fejlődésed ritmusában megtenni.

tematika

– szomatikus önismereti alapok – testérzékelés, testtudatosság
– testfókuszú erotikus-szexuális önismereti alapok
– szuverén, érett, autonóm szexualitás
– integrált szexuális világkép és tudatos szexuális énkép
– szexuális egyéniség felfedezése, szexuális vágyismeret
– szexuális hiányszükségletek, vágyszükségletek
– integrált vágytudatosság és -differenciálás
– szexuális és intim határok, választások, konszenzusok, keretek
– szexuális szándékmeghatározás,
– szexuális kommunikáció és felelősségvállalás
– szexuális önszabályozás
– szexuális társszabályozás

ÉRKEZÉS

Kérlek, érkezz hamarabb, hogy időben és jelenlétből tudj kapcsolódni a csoporthoz, a teret 9.30-kor megnyitjuk.

ÖLTÖZET

Bármilyen kényelmes, rugalmas és rétegesen használható öltözet, ami hozzáad a gyönyörérzetedhez és ellazultságodhoz. Valamint ez egy cipőmentes tér, ahol mezítláb és felszabadultan vagyunk.

Eszközök

Nagyobb méretű kendő (szarong, lungi), valamint törölköző, egyszerű lepedő, zsebkendő, zárható vizesflakon, jegyzetfüzet.

ILLATMENTES KÖRNYEZET

Ez egy nagyon érzékeny tér, kérlek, hanyagold az erősebb parfüm, krém, dezodor használatát, inkább használj törölközőt helyette.

PROGRAM

Szombaton 10.00-18.00 és vasárnap 10.00-18.00 között egyórás ebédszünettel. Szállásra van lehetőség a vidékieknek. Ezzel kapcsolatban érdeklődés emailben.  A workshopra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni, és nincs lehetőség egy másik alkalommal való felhasználásra sem.

Helyszín: Opál Stúdió I Bartók Béla út 55. 1114 Budapest (Móricz Zsigmond körtérnél)

Időpont: 2024.09.21. szombat - 09.22. vasárnap 10.00-18.00

Teljes ár: 65.000 HUF

Időtartam: 14 óra

Szexuális Önismereti Alapok

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.