Online Szexuális önismeret és szexedukáció

Ha az életformád és életkörülményeid miatt az egyéni vagy csoportos szexuális önismeret és szexedukáció nem elérhető számodra, akkor az online szexoktatás szabad kereteket biztosít a szexuális önfejlesztésedhez. A tematikusan felépülő, tapasztalatorientált online anyagok elméleti és gyakorlati támpontokat adnak test- és gyönyörtudatosságod kibontakoztatásához, szexuális vágyismereted, orgazmusképességed növeléséhez. Sajátítsd el azokat a kortárs, haladó szemléletű technikákat, módszereket, melyek által kötetlenül – helytől és időtől függetlenül – mélyítheted érzéki-erotikus tudatosságod, szexuális kultúrád.

KR_emblema_koptatva2feh
Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
Kezdő
A hüvely egy olyan női gyönyörterület, mely a nőiség befogadó minőségét szimbolizálja. A hüvelyi orgazmus pedig egy olyan gyönyörállapot, mely mindenkit megtévesztő módon saját utakon jár, és ezért nagyobb tudatosságot és szexuális önismeretet igényel.
Időtartam: Hamarosan
Ár: Hamarosan
Szakmai
Ez a szexpozitív szemléletben íródott szakmai kézikönyv arra ad lehetőséget, hogy megértsd az erotikus energia áramoltatásának fontosságát és szerepét, és képessé válj az erotikus-szexuális erőre, mint jelenségre tisztán, szexnegatív nézőpontok nélkül rátekinteni.
Időtartam: bővülő
A képzésben résztvevőknek
Szakmai
Ez a szomatikus szexológia alapjait és módszertanát lefektető szakmai kézikönyv abban támogat, hogy elsajátítsd a szexuális önismeret és szexedukáció test- és tapasztalatorientált nézőpontjait. Kifejezetten a szexuális fejlesztésben résztvevő szakmai érdeklődőknek elérhető.
Időtartam: bővülő
a képzésben résztvevőknek