Kékes Réka

Online
Szexuális önismeret és szexedukáció

Ha az életformád és életkörülményeid miatt az egyéni vagy csoportos szexuális önismeret és szexedukáció nem elérhető számodra, akkor az online szexoktatás szabad kereteket biztosít a szexuális önfejlesztésedhez. A tematikusan felépülő, tapasztalatorientált online anyagok elméleti és gyakorlati támpontokat adnak test- és gyönyörtudatosságod kibontakoztatásához, szexuális vágyismereted, orgazmusképességed növeléséhez. Sajátítsd el azokat a kortárs, haladó szemléletű technikákat, módszereket, melyek által kötetlenül – helytől és időtől függetlenül – mélyítheted érzéki-erotikus tudatosságod, szexuális kultúrád.

KR_emblema_koptatva2feh
Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
Haladó
A hüvely egy olyan női gyönyörterület, mely a nőiség befogadó minőségét szimbolizálja. A hüvelyi orgazmus pedig egy olyan gyönyörállapot, mely mindenkit megtévesztő módon saját utakon jár, és ezért nagyobb tudatosságot és szexuális önismeretet igényel.
Időtartam: Hamarosan
Ár: Hamarosan
Szakmai
Ez a szexpozitív szemléletben íródott szakmai kézikönyv arra ad lehetőséget, hogy megértsd az erotikus energia áramoltatásának fontosságát és szerepét, és képessé válj az erotikus-szexuális erőre, mint jelenségre tisztán, szexnegatív nézőpontok nélkül rátekinteni.
Időtartam: bővülő
A képzésben résztvevőknek
Szakmai
Ez a szomatikus szexológia alapjait és módszertanát lefektető szakmai kézikönyv abban támogat, hogy elsajátítsd a szexuális önismeret és szexedukáció test- és tapasztalatorientált nézőpontjait. Kifejezetten a szexuális fejlesztésben résztvevő szakmai érdeklődőknek elérhető.
Időtartam: bővülő
a képzésben résztvevőknek
Kezdő
Az orgazmus jelensége félreértett, teljes valóságának megtapasztalása rejtett a hozzá kapcsolódó általános tévhitek, szexnegatív nézőpontok és tabuk által. E program célja, hogy átfogó térképet és hatékony irányokat adjon szexuális orgazmusaidhoz, orgazmustudatosságodhoz.
Időtartam: 12 óra
Bevezető ár: 59000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.