Kékes Réka

Orgazmus a tévhiteken túl

avagy a gyönyör valós természete

kekes reka

Az orgazmus olyan gyönyörállapot, mely szabadon, természetes módon születik és bontakozik ki a testben. Alapvető lényege az önátadás, melyben könnyedén megnyílva az önfeledtségnek, felszabadultságnak és áramlásnak, felajánljuk magunkat az intenzitás erejének. Az orgazmus betekintés a teljességbe, a lét láthatatlan valóságába, mely pillanatokra elérhető közelségbe kerülhet számunkra.

Ennek ellenére az orgazmus elvesztette az önazonosságát, kötetlenségét és szabadságát, és szexkultúránk kötelezően fontos és meghatározó célpontjává lett. A szex pedig értelmetlenné, szégyenteljessé, haszontalan lepedőgyűréssé az elvárt csúcsélmény bekövetkezése nélkül.

Az orgazmus vágyott bizonyítékká vált, helyettesítve az együttlét örömét, a vonzalom energiáját az elélvezés ténye által – biztosítva ezáltal a szex és párkapcsolat létjogosultságát. Olyan kellékké tettük, mely a gyönyör jelenségét és valóságát a minőségi megközelítés helyett mennyiségi törekvéssé egyszerűsíti, elveszítve a mögötte lévő lényegi szándékot.

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik. Felfedezzük, mi van a hamis következtetéseken, korlátozásokon és közhelyeken túl, és mi az orgazmus önmaga eredendő valóságában.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL...

– ha szeretnéd tudatosítani az orgazmusról alkotott hamis elképzeléseidet
– ha szeretnéd magad mögött hagyni a gyönyörhöz kapcsolódó korlátozásaidat és láthatatlan hiedelmeidet
– ha szeretnéd mélyíteni és pontosítani a szexuális önismeretedet
– ha szeretnéd újraértékelni a szexuális működéseidet új nézőpontok megismerésével

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KEDVEZMÉNYES KÖNYVVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig. Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 2 ÓRA

Orgazmus a tévhiteken túl

PROGRAMAJÁNLÓ

Aktuális, Előadás

avagy a szexuális önazonossághiz vezető út

Szexnegatív társadalmunkban a szex elfedett, titkolt és szégyennel övezett jelenség, még akkor is, ha ezt az orgazmus hajszolásával leplezzük vagy a pornó extrém világával kompenzáljuk.

ÁR: 7000 FT

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2024.04.26 19:00-21.00

IDŐTARTAM: 2 ÓRA
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.