Réka Kékes

Szerelemben Önmagaddal

avagy Az önszeretet szexi

kekes reka

A szerelmet jó megengedni körülménytől és partnertől függetlenül. A szerelem valami olyan érzelmi minőség, ami boldoggá, gyönyörtelivé tesz, és emellett egy varázslattal teli út is lehet önmagad felé. De milyen pozitív következményei vannak, ha a szerelmet folyamatosan élteted magadban?

 

Valamikor a szerelem valakin keresztül közelít hozzánk, s valamikor egy csodálatos naplemente, egy romantikus dal vagy egy szenvedéllyel teli nap után köszönt be életünkbe. Ha megtanuljuk a szerelem kötetlenségének művészetét, és tudatosan a fókuszt önmagunkra helyezzük, akkor ez akár mély kiteljesedéshez, hosszan tartó, igaz és felfokozott érzésekhez is vezethet. Akár úgy, hogy a kívülről jövő zavaró hatások sem képesek megszakítani ezt a meghitt és intenzív kapcsolatot önmagunkkal.

 

Ilyenkor a szív folyamatos megnyílásban van, csodák sokasága lengi körbe a teret, az idő elképesztően megnyúlik és megfoghatatlanná válik, és mi csak lebegünk ebben a puhán meleget árasztó gömbben, és közben érzékeink teljes hiperérzékenységükben a jelenbe hatolnak. Testünk tökéletes nyugalomban és megengedésben szemléli ezt az egyszerre békés és felfokozott állapotot, miközben teljes természetességgel hagyjuk, hogy valami bódítóan zsibbasztó érzés árassza el ereinket, szerveinket, elérve sejtjeink összességéhez.

 

Amikor egész rendszerünk megérkezik a szerelem legmélyebb állapotaiba, és nem állunk ellen, akkor olyan, mintha egy rendkívül gyógyító térbe lépnénk. Mintha ezernyi kéz tisztítaná testünket – érzelmi és mentális zártságunk, elakadásaink semmivé foszlanak. A félelem, szorongás, szégyen vagy energiahiány teljes egészében megszűnik, és ehelyett egy nagyon élő és relaxált állapotot élünk meg testünkben.

 

Ebben a folyamatos belső szeretkezésben sejtjeink egy nagyon finom változáson mennek keresztül. Az örömteli állapotok stabilizálódásával az öregedés leáll, és fizikai szinten is a halhatatlanságban vagyunk. Rövid idő után megfigyelhető, hogy a szerelmesek kifényesednek, arcuk szó szerint ragyog, nem véletlenül mondjuk ilyenkor, hogy mennyire megfiatalodnak.

 

Ha ezeket az állapotokat nem tesszük függővé másoktól, folyamatos nyitottságban és készenlétben tartjuk magunkat napról napra, akkor azt mondhatjuk, hogy mindent előkészítettünk önmagunk és boldogságunk számára. Ez azt jelenti, hogy minden elérhetővé válik az univerzumban és meg is történik. Hisz mi tudna ellenállni egy vibráló, eszméletlenül vonzó és életteli csodának?

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Mit is jelent és milyen előnyökkel jár egy tudatos, érett, önismeretet segítő kapcsolat?
Mennyire lehetsz szexuálisan szabad és eredeti?
A testeddel való kapcsolatod és intimitásod, az érzéki izgalmad általi vonzóerőd szexualitásod alapja.
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.