Réka Kékes

Ő Mint Őszinteség

avagy az izgató igazság

kekes reka

Felizgat az őszinteségem. Mintha arról döntenék, hogy belépek-e egy titkos, tiltott körbe, vagy sem. Ez mérhetetlenül izgatottá tesz. Talán jobban, mint egy magnetikus férfival való találkozás.

 

Ő mint Őszinteség. Újra és újra ismerkedem vele. Lassan kezdem, lépésről lépésre. Szívem gyorsabban ver, amikor érzem a jelenlétét. Érzem a remegést és a kifinomult vibrálás örömét a testemben. Érzem, ahogy közelebb lép, és figyelmem elmerül a részleteiben. Amikor rám tekint, kicsit szégyellem magam először, de a vágyam erősebb. Arra vágyom, hogy magamévá tegyem, hogy egy legyek vele.

 

Azt hiszem, Őszinteség az egyik legvonzóbb partnerem, akivel valaha találkoztam. Vonzó és hű egyszerre – sosem engedné, hogy elhagyjam. Ő az, aki mellett önmagam lehetek, aki tüzessé, élettelivé, és a végletekig vibrálóvá és élessé tesz, de amikor végül átölel, nyugalmam áthatol minden sejtemen.

 

Szeretem a vele való létet. Annyira természetes, sokszor jellegtelenül elválaszthatatlan a mozdulataimtól. Hétköznapian kényelmes és megbízható. De Őszinteségnek van egy játéka. Imádja feszegetni a határaimat. Szereti látni, ahogy felizgulok a kockáztatás örömében. Szereti érezni, hogy az övé vagyok, hogy érte merem vállalni magam.

 

Néha mások is e játék részévé válnak. Leginkább férfiak. Néha észre sem veszem, hogy flörtjeink hármas szeretkezésekbe torkollnak. Imádom, ahogy feltárom magam, ahogy megnyitom magam Ő-nek, s ez másokat féltékennyé tesz. Elérhetetlenné, megközelíthetetlenné, félelmetessé. De ez engem nem zavar, hisz itt van Őszinteség, a titokzatos cinkostársam.

 

Ő erőssé tesz, hatalmassá és megsemmisíthetetlenné. Ő a valóságom, az életem, a fűszer, ami nélkül nincs játék, sem levegővétel. Ő az egyetlen titok az életemben. Az álarcos szerető, aki feloldja gátlásaimat, hogy odaadhassam magam neki teljesen.

 

Néha próbára teszem. Néha hallgatással, néha kedves, semmitmondó vagy megfoghatatlan szavakkal tagadom a létét. Mint egy titkos szeretőt. Elrejtem, hogy közelebb jussak célomhoz, más szeretőkhöz. Ezt azért teszem, hogy megbizonyosodjak örök hűségében, néha pedig az izgalom kedvéért, néha félelemből. Néha bántani is akarom, hogy fájjon, hogy újra meghódíthassam, elcsábítsam. Félrelépni csak azért, hogy érezzem, mennyire fontos nekem. Hogy érezhesssem vad, bősz, nyers erejét, ahogy harcol a lelkemért, szerelmemért.

 

Őszinteség méltó társam, „hevesizgalmas” szeretőm, hű barátom, aki kísér utamon a végtelenségig. Csókja édes nektár, friss levegő, életet adó. Őszinteség intimitásom magja, gyökere, forrása.

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Mit is jelent az energiamegtartó szeretkezés és miben különbözik az elélvezős szextől?
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.