Kékes Réka

A Szívből Szerető Farok Kihívása

avagy az érző férfiasság hatalma

kekes reka

Egy szívből szerető, szenvedélyes farok veszélyes. Veszélyes, mert lelked felébred kábultságából, és őrültté válik. Túl igazzá, túl erőssé. Egy szívből felálló farok ellenállhatatlan és teljes önátadásra késztet. Méltósága tekintetedet áhitatossá és őszintévé teszi.

 

Egy hiteles és büszkén alázatos farok felbecsülhetetlen érték, hisz számára nem létezik az idő. Mozdulatlansága nem a közömbösség és érzéketlenség kifejeződése, hanem a kitartásé és elköteleződésé. Vadsága intuíciójában – erejének uralásában és rafinált egyszerűségében rejlik.

 

A szerelemre tudatos farok nem játszik, használ, manipulál, hanem kinyílást és virágzást hoz az életedbe, a sejtjeidbe. Egyenességével és tántoríthatatlanságával felébreszti a vadságot és vihart az ereidben. Ha találkozol lényével, tested olyan táncba kezd, mely szívedet a csodálat csendjébe burkolja.

 

Az igazán szívből szerető farok olyan kimondhatatlanul különleges érték, mely a végtelenség bizonyítékát hordozza magában. Olyan erőt rejtő kihívás számodra, melyben meg kell hajolnod női természeted őrültsége és örvénylése előtt – szabad utat engedve a téged tápláló teremtés misztériumának. Nőiséged felébredve álmod csendes rejtekében – feltartóztathatatlan ritmusban kezd el lüktetni az univerzum ősi ütemére.


Az igazul szerető – a félelem, szégyen és bűntudat sötétségét maga mögött hagyó -, méltóságára és valódi nagyságára ébredt farok a vadak királynőjévé tesz. Leigázhatatlanná és láthatóvá.

 

E bölcs, létezésének célját jól ismerő, szellemiségének nagyságát hirdető, önmagára eszmélt farok emlékeztet önmagad esszenciájára – behatolva tested sötétségébe fényt és életet fakaszt lényed titkos szegleteiben.

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Tudod-e, hogy a farkad valójában mire vágyik ahelyett, hogy használnád és tárgyiasítanád?
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.