Barion Pixel

Kékes Réka

Többszerelműség és Önismeret

kekes reka

A kapcsolat tükör – potenciáljaink és hiányosságaink visszatükröződése. A kapcsolati dinamikáink tudatosításán, negatív és pozitív mintáink feltérképezésén keresztül megérthetjük cselekedeteink mögött meghúzódó szokásainkat, szükségleteinket, határainkat – és önmagunk tudatos felfedezőivé, lényünk őszinte megismerőivé válhatunk.

Ez az előadás szeretné megismertetni azokat a szabad kapcsolati struktúrákat és modelleket, melyek meghaladva a társadalmi konvencionális és normatív kapcsolati korlátokat – az őszinteség, önszeretet és önelfogadás útján keresztül eljuttathatnak minket intim, erotikus és szexuális egyéniségünk természetes állapotaihoz, valamint azok teljes felvállalásához.

A letölthető hanganyag a Poliamoria Fesztivál keretén belül készült, melyen Kékes Réka másfél évtizednyi személyes történetét és szakmai tapasztalatát megosztva mesélt a kapcsolati lélekfejlődés szintjeiről, a benne rejlő lehetőségekről és kihívásokról – a szabad szerelem megéléséhez elengedhetetlen önismeret, bátorság, sebezhetőség és tudatosság fontosságáról.

5000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.