Kékes Réka

Szexuális Önismeret Bodywork

kekes reka

Ez a privát, személyre szabott, tapasztalatorientált testmunka lehetőséget adhat számodra, hogy felfedezd azokat az igaz, hiteles és nyitott gyönyörállapotokat, őszinte érzelmi megnyilvánulásokat, fizikai kifejeződéseket, mely autoritásod, autentikus lényed alapja. A teljes jelenlét és figyelem által képessé válsz a pillanat által kifejeződni – elhagyva az intimitásodban felvett szerepeidet, szokásaidat, rutinszerű cselekedeteidet, melyek korlátozzák érzemi, energetikai és fizikai szinten is belső szabadságod kifejeződését.

A félelem, szégyen, bűntudat, megfelelés és egyéb negatív érzelmi minták tudatosításával és uralásával, egészséges határaid és korlátozó komfortzónád megkülönböztetésével megtanulhatod biztonságosan felépíteni szexuális, intim, vagy kapcsolati egyéniséged – tudatosan és felelősséget vállalva kifejezni szükségleteidet, vágyaidat, preferenciáidat.

Különféle verbális és nonverbális technikák, játékos eszközök segítségével kísérletezhetsz önmagaddal egy biztonságos, védett intim térben. A folyamatban a mozdulat, érintés, hang és légzés testpozitív és testtudatos irányain keresztül fedezheted fel tested valós hangját és igényeit.

A szexuális önismereti bodywork gyakorlatilag a szexuális fejlesztési folyamat azon szakasza, melyben önreflektív módon figyelheted meg az egyéni, szuverén, autonóm testi-erotikus–szexuális működéseidet – azt a szabad – szükségleteit, igényeit, határait képviselő – egyedi lényt, aki valójában vagy. Az önmaga érzékeire ébredt, eredendő vágyait képviselő és megtestesítő, felszabadult vágytudatosságot, mely a tanult szexuális sémákon túl a testi jelenlétre és érzékelésére építi stabil erotikus magabiztosságát.

Nemcsak megtanulhatod, hanem gyakorlati szinten is beépítheted azokat az egyszerű – és a mindennapi életben bármikor alkalmazható alaptechnikákat, módszereket, mely a jól működő intim és kapcsolati életedhez elengedhetetlen alapfeltétel – és mindezt a saját tapasztalati önfeltárásodon keresztül, a saját megfigyeléseidre alapozva.

Elsajátíthatod azokat a kommunikációs eszközöket, önkifejezési formákat, mely a tudatos kapcsolataid és intimitásod biztonságos alapja lehet. Az ösztönös reakciók, nem tudatos döntések és az érzelmi elnyomás helyett felépítheted azokat az útvonalakat, mely a szabad, szégyentől és lemondástól mentes orgazmikus egyéniséged kifejezését és felvállalását teszi lehetővé tiszta, tudatos és egyértelmű keretek között.

A folyamatban egy szakmailag tapasztalt szexuális fejlesztő kísér téged, aki őszinte visszajelzéseken keresztül támogat belső felfedezéseidben.

Ez a folyamat nem gyógyítás, nem pszichoterápiás kezelés, kognitív terápia vagy coaching. Ez egy olyan, önmagad fejlesztésére szolgáló, test- és érzékelésorientált önismereti tér, melyben a teljes jelenlétemmel kísérlek és támogatlak téged.

A session ruhában, kendőben vagy meztelenül zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

a FOLYAMAT

– megérkezés
– rövid beszélgetés
– témára való hangolódás
– szándékmeghatározás
– a témához kapcsolódó technikák, eszközök bemutatása
– módszerek kipróbálása, alkalmazása
– játékos helyzetgyakorlatok, szituációs szerepjátékok
– visszajelzések, tapasztalatok és technikák elmélyítése
– élménymegosztás, tapasztaltak megbeszélése
– szomatikus-szexuális önismereti megfigyeléseid összegzése
– lezárás

Időtartam: 120 perc

Ár: 50.000 HUF

SZEXUÁLIS ÖNISMERET – BODYWORK

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.