Kékes Réka

Szexuális Önismeret Beszélgetés

kekes reka

Az inspiráció, nyitottság és titoktartás szellemében veled együtt keresem azokat az eredeti, provokatív útvonalakat, nyitott és elfogadó tereket, amelyeken keresztül – meghaladva a létezésről alkotott korlátozó elképzeléseidet – képessé válsz belépni a szabad teremtő szexualitásod valóságába, élő kapcsolataidba, tested tudatosságába – kognitív megközelítésben, test- és szexpozitív szemléletű, tabumentes keretek között.

Feltérképezve és átalakítva korlátozó gondolati mintázataidat – keressük az új és szabad nézőpontokat az általad megfogalmazott témák mentén, melyek által mélyebben megismerheted érzéki-erotikus-szexuális működésedet, vágy- és gyönyörtested – szégyen, félelem, bűntudat és megfelelés nélküli – szándékait, eredendő, eredeti, egyedi és vágyazonos magabiztosságod megtestesítésének lehetőségeit.

A beszélgetés célja egy olyan tabumentes tér fenntartása, melyben objektíven, őszintén és valóságközpontúan tekinthetsz önmagadra, a témához kapcsolódó érzéseidre anélkül, hogy azt elerőtlenítenéd, rosszá vagy semmissé tennéd.

A számodra fenntartott idő lehetőséget ad egy befogadó, szexpozitív térben zajló tiszta és sebezhető feltárulkozásra, megosztásra, valamint ennek igényén túl szabadon keresheted önreflektív válaszaidat a témára vonatkozóan szexuális önismereti igénnyel is az általam formált visszajelzések mentén.

A beszélgetés elsődleges szándéka a szexuális önismereted rétegeiben való mélyülés – a testalapú, testmegfigyelésre épülő kognitív tudatosítás, tehát a testedre, erotikus működési mintáidra, szexualitásodhoz társított korlátaidra, hiedelmeidre, bizonytalanná tévő hitrendszeredre, hátráltató szokásaidra és sémáidra való rátekintés, ráébredés, rálátás. A szabad erotikus egyéniséged kibontakozását gátló gondolati minták feltérképezése, felfedezése, és azon túl a haladó szemléletű, a valóság szenzoros érzékelésére épülő megközelítéseinek belső legalizálása és elfogadása.

Ez a folyamat nem gyógyítás, nem pszichoterápiás kezelés vagy terápia, coaching. Ez egy olyan önmagad fejlesztésére szolgáló tér, melyben a teljes jelenlétemmel, kreatív javaslataimmal kísérlek és támogatlak. Ha komolyabb, egy évnél hosszabban fennálló szexuális vagy egyéb mentális zavarral küzdesz, javasolt egy megfelelő szakember felkeresése.

Jegyzetfüzet, gyönyörnapló használata, a témához kapcsolódó kérdéssor előzetes összeállítása javasolt, egyéb eszközökre nincs szükség.

A FOLYAMAT

– állapotfelmérés
– téma meghatározása
– szándékmeghatározás a téma mentén
– téma kibontása, részletes megosztás
– észrevételek megosztása
– új nézőpontok, irányok felajánlása
– szexuális önismereti technikák, módszerek ismertetése
– kérdések tisztázása
– téma összegzése
– integráció
– lezárás

Időtartam: 80 perc

Ár: 30.000 HUF

SZEXUÁLIS ÖNISMERET – BESZÉLGETÉS

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.