Kékes Réka

Szexuális Masszázs

kekes reka

Az intuitív módon felépített szexuális masszázs elsődleges célja saját szexuális energiád felébresztése, tudatos megfigyelése, uralása és aktív áramoltatása a jelenlét és az egészséges szexuális minták elsajátítása által. Ennek a megtapasztalásában egy szakmailag tapasztalt szexuális fejlesztő támogat és kísér téged.

A szexuális masszázsfolyamat alapja a szexuális gyönyörközpontban tárolt életenergiával való munka, melyet aktív állapotba hozva szexuális energiaként érzékelünk. A masszázs célja megmutatni és feltárni azokat a megszokottól eltérő és kiterjedt orgazmikus szinteket, melyek nem célorientáltak, és nem a szexuális szabadenergiától való gyors megszabadulásra törekszenek.

Sokkal inkább azokat az intenzív állapotokat mélyítjük és keressük a tapasztalás által, mely bevonja a folyamatba a teljes testet, és az orgazmikus szintek folyamatos növelésével egy nagyon erőteljes és stabil gyönyörszint megélését teszi lehetővé számodra.

A szexuális energia folyamatos felszabadításával és megtartásával olyan tartományokat érhetsz el szexuális értelemben, mely növeli gyönyörkapacitásodat és tágítja orgazmikus szintjeidet.

A szexuális masszázst megelőzően felkészítjük a testedet arra a relaxált izgalmi állapotra, mely alapvető feltétele a szexuális masszázs sikerességének, a szexuális szabadenergiát befogadó érzelmi és fizikai képességeknek. Azoknak a szexuális mintáknak az elsajátításában, mely a szexuális energiamegtartást képesek stabilizálni és szinten tartani hosszú távon is a rendszeredben.

A szexuális masszázs előfeltétele, hogy előtte felkészítsd magad orgazmikus értelemben – tehát minimum két hétig kerüld a szexuális energia letöltődését előidéző, uralhatatlan élethelyzeteket – a szexuális érintkezést (leginkább ismeretlen partnerekkel), és az önkielégítést –, melyek “elmenéshez” vezetnek.

A szexuális masszázs leginkább azoknak ajánlott, akik nehezen tudják felszabadítani szexuális potenciáljukat, és ebben szeretnének túllépni komfortzónájukon egy megbízható, biztonságos intim környezetben, egy szakképzett szexuális fejlesztő segítségével, illetve azoknak az energiamegtartást gyakorlóknak is szükséges lehet, akik szeretnének fejlődni a témában, és tapasztalt vezetőre van szükségük.

A masszázs két, egymástól elválaszthatatlan részből áll – a teljes testet felkészítő, meztelenül zajló erotikus érintésmasszázsból, illetve a szexuális gyönyörterületek masszázsából.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– megérkezés, a környezetre való ráhangolódás
– rövid beszélgetés, szándékmeghatározás
– masszázsra való ráhangolódás
– összehangolódás
– hátsó rész érintése, felkészítése
– hátsó rész olajos érintése
– mellső rész érintése, felkészítése
– mellső rész olajos érintése
– az elsődleges és másodlagos szexuális gyönyörszervek előkészítése
– a gyönyörterületek masszázsa
– szexuális energiával való elmélyült munka
– szexuális energia felszabadítása és kiterjesztése
– a tapasztalások elmélyítése, tudatosítása
– megpihenés
– a tapasztalatok megosztása

Időtartam: 120 perc

Ár: 50.000 HUF

SZEXUÁLIS MASSZÁZS

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.