Kékes Réka

Szexuális Fejlesztés Bodywork

kekes reka

A szexuális fejlesztés, tehát a szexuális szabadenergiával való munka legfőbb célja, hogy képesekké váljunk orgazmikus energiánkat növelni, akadályok nélkül keringtetni és felszabadítani a teljes testben. Ennek egyik legfontosabb pillére a gyönyör aktivizálása, növelése, teljes szexuális kapacitásunk elérése, valamint a szexuális energiát akadályozó testérzetek, testműködések feltárása, megszüntetése. Azon szexuális minták, minket korlátozó attitűdök feltárása, melyek visszatartanak az önmagunkkal és másokkal való mélyebb intimitás és szexualitás kialakításában – orgazmikus jelenlét-állapotunk kiterjesztésében.

A szexuális fejlesztés részeként elérhető tapasztalatfókuszú szexuális bodywork olyan testmunka, autentikus és újszerű módszerek ötvözete, mely a légzés, mozgás, érintés, illetve a verbális és nonverbális kommunikáció által segíti az orgazmikus testtudatosságod és szexuális kultúrád fejlesztését – illetve az útjukba álló érzelmi, energetikai és testi blokkok feloldását a teljes fizikai testre kiterjesztve és arra alapozva.

Ezek a módszerek olyan tapasztalatokat tesznek hozzáférhetővé számodra egy biztonságos és védett térben, melyben szabadon kísérletezhetsz saját erotikus lényed felfedezésében, és amelyet beilleszthetsz a későbbiekben mindennapi erotikus-szexuális életedbe is.

Ezek a találkozások szabadok, nincsen szorosan felállított tematikájuk, hanem a folyamat elején kitűzött célok mentén haladnak – az előre megbeszélt és meghatározott, és a számodra biztonságos keretek között.

A szexuális bodywork a szexuális fejlesztés gyakorlati része, mely nemcsak a szexuális önismeretet és tapasztalati úton történő önmegismerést tűzi ki célul, hanem azon túl keresi azokat a testfókuszú nézőpontokat is, mely egy felszabadultabb, kiteljesedettebb szexuális működés elérését teszi lehetővé. Ezért az arra való jelentkezés a szexuális fejlesztő javaslatára történik egy vezetett szexuális önismereti folyamat tapasztalat- és gyakorlatorientált részeként.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– megérkezés, előkészülés
– rövid beszélgetés
– célokra való ráhangolódás, szándékmeghatározás
– keretek meghatározása
– vezetett fejlesztési folyamat
– instrukciók, javaslatok adása
– új minták elsajátítása
– belső tudatosítás, a tapasztalatok integrálása
– új minták megerősítéséhez szükséges gyakorlatok átadása
– lezárás
– megosztás

Időtartam: 120 perc

Ár: 50.000 HUF

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS - BODYWORK

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.