Kékes Réka

Szexuális Blokkok Oldása és Felszabadítása

avagy eszközök a szexuális traumakezeléshez

kekes reka

Életünk során sokszor észrevétlenül szenvedünk el traumákat a szexualitásunk terén. A közvetlen környezetünk negatív hatásai, az öntudatlanul működtetett dinamikáink: a minket érő elvárások, ítéletek, érzelmi-fizikai bántások, bántalmazások következményei elraktározódnak a rendszerünkben, és a félelem, neheztelés, valamint a szégyen és bűntudat blokkokként tárolódnak testünk emlékezetében.

Ezek a traumák, és a környezeti nyomás által kialakult stressz gátolja a szexuális energiák kiterjedését, szabad áramlását – kezdetben fájdalmat, túlérzékenységet vagy érzéketlenséget, végül potenciazavart, orgazmusképtelenséget, merevedési zavart okozva a rendszerünkben. Súlyosabb esetben a hosszú távon fenntartott negatív körülmények hatására ezek komolyabb fizikai tünetekhez, betegségekhez is vezethetnek.

Ez az előadás betekintést nyújt abba, hogy hogyan tudjuk felismerni a múltunkban elszenvedett szexualitásunkhoz fűződő traumáinkat, érzelmi-energetikai blokkjainkat. Azokat az elakadásokat, amelyek gátolják az erotikus potenciálunk megjelenését a gyönyörszervekben és a teljes testben.

Rávilágít arra is, hogy hogyan tudjuk ezeket a sebeket begyógyítani, és felszabadítva szexualitásunk és orgazmikus kapacitásunk – megvédeni magunkat a további érzelmi, lelki vagy fizikai abúzustól.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA ...

– szenvedtél el szexuális abúzust, de nem dolgoztad meg azt testalapú módszerekkel
– szeretnél fényt deríteni a rejtett szexuális traumáidra, a tested felszabadultságát gátló blokkokra
– szeretnéd megérteni a trauma működését és a traumaállapotok feloldását
– ha szeretnél egyszerű eszközöket és módszereket arra vonatkozóan, hogyan lehet hozzáférni a blokkjaidhoz, és átírni a mögötte meghúzódó korlátozó mintát
– ha úgy érzed, hogy eszköztelen vagy a partnered gátlásaival, szexuális önbizalomhiányával vagy működésképtelenségével kapcsolatban

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KEDVEZMÉNYES KÖNYVVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig. Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2024.01.19 19:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 2 ÓRA

Szexuális Blokkok Oldása és Felszabadítása

PROGRAMAJÁNLÓ

KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.