Kékes Réka

Férfi Minőségek - Női Energiák

Kétnapos Tapasztalatorientált Program

kekes reka

A polaritás a különbözőségek között létrejövő kapcsolat dinamikája, az általuk megszülető intenzitás gyönyöre. Ez a lét alapja, a szexualitás esszenciális mozgatórugója. Ahogyan képessé válsz a benned élő férfi és női energiák közötti együttműködésre és konszenzusra, úgy válsz egyre magabiztosabbá az intimitásodban, az érzelmi és vágyalapú kapcsolataidban.

A gyönyör egymást kiegészítő aspektusainak tudatosításával, a poláris életenergiád, tehát a feminin és maszkulin erőminőségeid teljes megnyitása által tágíthatod az intenzitásod spektrumát – magad mögött hagyva a tanult és önmagában véve korlátozó férfi és női szerepeket -, és beléphetsz a jelenlét szexi és dinamikusan áramló világába.

Ez az intenzív hétvégi tapasztalatorientált élményworkshop lehetőséget ad ahhoz – nőknek és férfiaknak is egyaránt -, hogy feltérképezzék a bennük élő maszkulin és feminin minőségeket, megértsék azok fejlődési ösvényét, aktuális szintjeit, a közöttük lévő kapcsolatot és dinamikát.

A figyelem és tudatosság eszközeivel gyógyítva, támogatva sebzett énrészeinket – megnyitjuk az utat az eddig elérhetetlennek hitt maszkulin és feminin erőink előtt – elengedve azokat a kollektív sérüléseket és mintákat, amelyek gátolták azok regenerációját és kiteljesedését.

Megalkotjuk belső maszkulin és feminin tudattérképünket, mely segít a különböző, intimitáshoz kapcsolódó életterületeinken való eligazodásban – férfi és női minőségeink teljes potenciáljának kibontakoztatásában.

Ennek a workshopnak az elsődleges célja elérhetővé tenni azokat a testalapú és bodywork irányú tapasztalati megélési lehetőségeket, valamint ezáltal azokat a poláris-dinamikus állapotokat, melyek a kiteljesedett és vitális férfi-női jellegek elfogadásához, integrációjához és uralásához vezetnek.

EZ A PROGRAM neked SZÓL, ha SZERETNÉL...

– a férfi és női minőségek, illetve a közöttük lévő dinamikák területén fejlődni, új ismereteket elsajátítani
– felfedezni eddigiektől eltérő feminin és maszkulin állapotokat, egészséges férfi és női mintákat
– merőben új felfedezéseket tenni a belső szexualitásodban saját tapasztalásod és nézőpontjaid szintjén
– szexuális önismereti tapasztalataidat bővíteni
– elmélyülni az intim kapcsolataidat és szexualitásodat működtető háttérdinamikák megértésében és elsajátításában

HA RÉSZT VESZEL A PROGRAMON, AKKOR...

– a személyes határaidat tiszteletben tartjuk a tanfolyam ideje alatt, és azon túl is
– nem kötelezünk semmire, amit nem tudsz a saját tempódban, a saját fejlődésed ritmusában megtenni.

TEMATIKA

– a belső polaritás alapjai, jellemzői – elmélet
– maszkulin energia jellemzői
– feminin energia jellemzői
– férfias és nőies jellegek kialakulásának háttere
– sebzett és éretlen maszkulin energia jellemzői
– sebzett és éretlen feminin energia jellemzői
– belső árnyékdinamikák és feltérképezésük
– sebzett, energiahiányos részek helyreállítása
– érett maszkulin és feminin dinamikák
– feminin és maszkulin energiákat gátló kollektív hiedelmek, minták feltárása
– poláris jellegek felébresztése, aktiválása

ÉRKEZÉS

Kérlek, érkezz hamarabb, hogy időben és jelenlétből tudj kapcsolódni a csoporthoz, a teret 9.30-kor megnyitjuk.

ÖLTÖZET

Bármilyen kényelmes, rugalmas és rétegesen használható öltözet, ami hozzáad a gyönyörérzetedhez és ellazultságodhoz. Valamint ez egy cipőmentes tér, ahol mezítláb és felszabadultan vagyunk.

Eszközök

Nagyobb méretű kendő (szarong, lungi), valamint törölköző, egyszerű lepedő, zsebkendő, zárható vizesflakon, jegyzetfüzet.

ILLATMENTES KÖRNYEZET

Ez egy nagyon érzékeny tér, kérlek, hanyagold az erősebb parfüm, krém, dezodor használatát, inkább használj törölközőt helyette.

PROGRAM

A workshop 18 éves korhatárhoz kötött. A Szexpozitív Egyesület tagjainak kedvezményesen elérhető. A program szombaton 10.00-18.00 és vasárnap 10.00-18.00 között zajlik egyórás ebédszünettel. Szállásra van lehetőség a vidékieknek. Ezzel kapcsolatban érdeklődés emailben.  

A jelentkezésed az online regisztrációd által lesz érvényes, melyről a megadott email címeden értesítünk. A hétvégi workshopra szóló jelentkezésedet a visszaigazoló üzeneted vagy a digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni, és sajnos nincs lehetőség egy másik alkalommal való felhasználásra sem.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet a program kezdetekor zárjuk.

A workshop támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

A jelentkezéseddel tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG

A workshop alatt lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, melyről részletesebb információt itt találsz.

Helyszín: Opál Stúdió I Bartók Béla út 55. 1114 Budapest (Móricz Zsigmond körtérnél)

Időpont: 2023.11.18 szombat - 11.19. vasárnap 10.00-18.00

Teljes ár: 60.000 HUF

Időtartam: 14 óra

Férfi Minőségek - Női Energiák

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.