Kékes Réka

Erotikus Masszázs

kekes reka

E tudatosan és intuitív módon felépített erotikus érintésfolyamat célja elsősorban a gyönyörenergia aktivizálása, és annak keringtetése, kiterjesztése és stabilizálása az egész fizikai, energetikai és érzelmi testben. A medencében megnyílt és felhalmozott életenergia figyelemmel teli irányításával és mozgatásával a szexuális energia nem akad el a szexuális gyönyörközpontban, hanem szabadon áramolhat a teljes rendszerben – táplálva a fizikai sejteket, szerveket – egy erotikusan töltött, szexuálisan megnyílt és vibráló állapotot eredményezve.

A lassú érintések segítik a test érzékeinek kifinomodását, és az érzékelés kiterjesztésének tudatos elmélyítését – az erotikus testünkkel való kapcsolat kialakítása és megértése elérhetővé válik számunkra.

A teljes bőrfelületen végzett nagyon lassú, érzéki, elnyújtott mozdulatok segítik az érzéki test megnyitását, és az orgazmikus izgalmi szintek elérését a szexuális gyönyörterületek stimulációja nélkül.

Az erotikus masszázs egy teljes testre kiterjedő meztelen olajos érintésfolyamat, mely közvetlenül nem, de a teljes mozdulatok részeként érintheti a szexuális gyönyörközpontot. És mindezt megtapasztalhatod egy biztonságos, szexpozitív erotikus térben.

A masszázs leginkább azoknak ajánlott, akik sokszor élnek meg szexuális frusztrációt, energiatöbbletet a medencei gyönyörszerveikben, és szeretnék megtanulni emelni, szublimálni, illetve a szexuális energiát kiterjeszteni az egész testükben – valamint azoknak is, akik folyamatos hiányt élnek meg az intimitásuk területén.

Ha nem vagy szexuálisan energiamegtartó, tehát gyakran “elmész”, akkor érdemes picit pihenni, és a folyamatra feltöltött állapotban jönni akkor, ha erőteljesebb hatásokat szeretnél megtapasztalni.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– rövid beszélgetés
– szándékmeghatározás
– teljes jelenlétbe való megérkezés
– folyamatra való ráhangolódás
– összehangolódás
– érzékébresztés
– hátsó rész olajos érintése kézzel, karokkal
– hátsó rész olajos érintése teljes testtel
– mellső rész érintése, felkészítése
– mellső rész érzéki érintése olajjal
– a tapasztalások elmélyítése, tudatosítása
– megpihenés
– a tapasztalatok megosztása

Időtartam: 120 perc

Ár: 50.000 HUF

Erotikus Masszázs

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Kezdő
Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Időtartam: 30 óra
Ár: 179000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.