Kékes Réka

Az Orgazmus Művészete - Könyvbemutató és Előadás

avagy egy rendhagyó párbeszéd férfi és nő között

kekes reka

Vonzalom, szex, orgazmus. Szavak nélküli párbeszéd férfi és nő között, nézőpontok, sorsok, vágyak találkozása. A különbözőség vetületei, melyek kérdésről kérdésre formálják a gyönyörhöz és élethez való viszonyunkat.

Mi az indíték a szexre? Van egyáltalán cél, vagy az csak az ösztönök mágikus játéka? Van-e és mi az az őszinte találkozási pont két ember között, melyben a szex számukra kapcsolattá és sorsformálóvá válhat?

E rendhagyó előadás két húsvér ember spontán találkozása, egyedi nézőpontjaik viszonyulása – a férfi és nő gondolatai önmaguk tükröződésében. Az elme és test kérdései arra nézve, mi a gyönyör, izgalom, vágy, miből fakad és mire épül az orgazmusképesség, illetve tágabb kontextusban szemlélve mi a szexualitás, szex és kapcsolati elköteleződés közötti viszony.

Hol van az egyensúly az egyén és az egyének által közösen létrehozott kapcsolódási tér között? Van-e lehetőség férfiként, nőként megtalálni önmagunkon belül és egymás között azt az érzékeny szabadságot, mely ezen rétegeink valódi párbeszédéhez vezet? Válhat-e a szexuális orgazmus olyan lehetőséggé, mely a kapcsolódáson keresztül önmagunk szabad választásához vezet? Hogyan tehetjük az életet a valóság művészetévé önnön vállalásaink által?

BESZÉLGETŐPARTNEREK

PUZSÉR RÓBERT – KÉKES RÉKA

program

Az előadás előtt lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén. A dedikáció az előadás kezdetéig tart.

18.00-19.00 Kedvezményes Könyvvásárlás és Dedikáció
19.00-21.00 Az Orgazmus Művészete – Előadás és Könyvbemutató

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz és jegyvásárláshoz kötött.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, hogy az eseményről fotó vagy videó készül, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy a rólad készült anyagok publikáció céljából megjelenhetnek.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, AULA

IDŐPONT: 2023.10.20 18:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 3 ÓRA

Az Orgazmus Művészete - Könyvbemutató és Előadás

PROGRAMAJÁNLÓ

Előadás, Aktuális

avagy a gyönyör valós természete

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik.

ÁR: 7000 FT

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00

IDŐTARTAM: 2 ÓRA
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.