Barion Pixel

Kékes Réka

Szexuális Gyönyör Program

kekes reka

Ugye te is azok közé tartozol, aki szeretné megtapasztalni élete során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik?

MUTASD AZ ORGAZMUSOD, MEGMONDOM, KI VAGY

Kékes Réka vagyok, szomatikus szexológus és tapasztalatorientált szexoktató, és azért hoztam létre ezt a szexuális edukációban és egyéni szexfejlesztésben hiánypótló, alternatív szemléletű online programot, hogy felfedezhesd az orgazmusaid totalitását, a szexuális gyönyörállapotaid teljes spektrumát. Azt a végtelen lehetőséget és tapasztalási formát, melyet a szexuális gyönyörközpontoddal való elmélyült kapcsolatod nyújthat neked.

Három évtizede kutatom a lélektudatos szexualitás és az orgazmikus jelenlétállapotok mélységeit elkötelezett szenvedéllyel – nemcsak a hivatásomban, hanem a személyes életemben is -, melyek szinte elválaszthatatlan részeit képezik a mindennapjaimnak. Több mint egy évtizedet és több mint tízezer órát töltöttem kifejezetten oktatással, kutatással, a személyes tapasztalatokra épülő szakmai tudás megszerzésével a szexualitás és orgazmus témájában, hogy annak esszenciális lényegét és irányadó szempontjait átadhassam neked.

AZ ORGAZMUS VÉGTELEN LEHETŐSÉG

Az orgazmus egy olyan intenzív – a teljes testre és érzékelésre kiterjedő – jelenlétérzet, mely önmagad végtelen valóságának megnyilvánulása, totális feltárulkozása. Egy olyan kitágult, elmélyült gyönyörkapcsolat a testeddel, mely nem luxus, hanem a mindennapjaid elengedhetetlen és természetes része. A szexuális gyönyörszerveidben átélt orgazmus pedig az életvágy és életösztön elemi erejű megnyilatkozása, az élet meghódításához szükséges vágyképességed középpontja és mozgatórugója.

Felszabadításával és tudatos szabályozásával olyan horderejű erőforrássá alakíthatod önmagad számára, mely életmegváltoztató hatásain keresztül megalapozza erotikus magabiztosságod, érzéki önértékelésed és vonzerőd valóságát: azt a szexuális gyönyörstabilitást, mely végtelen, szégyentelenül szabad, bármikor hozzáférhető és szuverén módon nem függ senkitől és semmitől.

A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR PROGRAM CÉLJA

Ennek az online programnak a célja kifejezetten a szexuális gyönyörszervek és gyönyörterületek által megtapasztalható orgazmusállapotok, orgazmustípusok és orgazmusszintek elérésének tisztázása, a szexuális orgazmus témájának körbejárása. Az orgazmusszabályozás lehetőségeinek feltárása elméleti és gyakorlati iránymutatásokat követve, mely egyfajta minőségi – mélységében és felfokozottságában is intenzív – jelenlétet biztosít a szexualitásodra nézve. Felfedezve az orgazmushiteken és hiedelmeken túl az orgazmus valós és korlátlanul elérhető működési szintjeit, azok bioneurológiai és biofiziológiai hátterét, valamint azokat a kortárs, agykutatás által megerősített megközelítési módszereket, melyek által szexuális orgazmuskészséged stabil és bármikor hozzáférhető lesz. Emellett célja a szexuális gyönyörközpont által elérhető orgazmustípusok megkülönböztetése, hatásainak megértése és korlátlan lehetőségeinek pontos meghatározása is.

A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR ONLINE PROGRAM RENDSZERE

A Szexuális Gyönyör Program egy olyan online elérhető fejlesztési rendszer, melyben tematikusan építheted és mélyítheted elméleti és gyakorlati információkon keresztül szexuális orgazmusszintjeidet, tágíthatod orgazmuskészséged spektrumát. Egy olyan, a témában átfogó és teljes képet mutató, a szexuális önfejlesztésedet segítő, online formában elérhető ismeretanyag, mely szöveg, hang, kép és videó formátumban archivált. Az egymásra épülő és tematikájában lépcsőzetesen feldolgozható anyagok a fizikai kihívás és érzelmi felfedezés keverékéből állnak össze, melyek a rendszeres gyakorlás révén teszik lehetővé az intenzív orgazmusállapotaidhoz való hozzáférést, szexuális gyönyörkapacitásod folyamatos növelését és teljes orgazmuspotenciálod kibontakoztatását.

MIT NYÚJT A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR PROGRAM SZÁMODRA?

MIért tartom jelképes összegnek a program árát?

MIK A FELTÉTELEI A PROGRAM SIKERES ELVÉGZÉSÉNEK?

Orgazmuskészséged fejleszthető, szexuális jelenlétérzékelésed megfelelő módszerekkel bármikor aktiválható, és orgazmikus gyönyörállapotod tudatosan növelhető, de csak abban az esetben, ha határozottan el tudsz köteleződni önmagad mellett. A szexuális önfejlesztés egy olyan út, mely időt és teret igényel tőled, és csak a következetesen egymásra épülő döntéseid által válik láthatóvá azok hatása a gyakorlati elsajátítás által. A gyakorlatok kipróbálása vagy a hozzá kapcsolódó háttérelmélet hozhat egyfajta rálátást és megértést, de nem elegendő a fejlődéshez, sem az áttöréshez. A szexuális önfejlesztés sikerének a kulcsa a következetes gyakorlás, valamint a gyakorlatok kereteinek és feltételeinek pontos betartása változtatás nélkül.  

Gyakori kérdések

Értesítést kérek, mikor a program elérhetővé válik

ELŐJELENTKEZÉS - SZEXUÁLIS GYÖNYÖR ONLINE

TEMATIKA

Előszó

 • Bevezető
  00:00
 • Általános Feltételek
  00:00
 • Általános Keretek
  00:00
 • Általános Javaslatok
  00:00
 • Fogalmi Megközelítés
  00:00
 • Szerzői Jogvédelem
  00:00
 • Egyéb Információk
  00:00

A Szexuális Orgazmus Valósága

Orgazmus Tévhitek, Hiedelmek

A Szexuális Orgazmus Típusai és Fajtái

Energiavesztő, Energiamegtartó Orgazmusok

Címkék

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.