Réka Kékes

Meghittségben a Farkaddal

avagy esszenciális kapcsolat a férfiasságoddal

kekes reka

Tudod-e, hogy a farkad valójában mire vágyik? Mennyire mered érzékelni és előtérbe helyezni őt ahelyett, hogy használnád és tárgyiasítanád? Hallod-e az igényeit, a valódi szükségleteit, vagy épp csak kiszolgál téged és rajtad keresztül másokat is?


Férfiként bizonyítani kell. Kezedben tartani a helyzetet, uralni, s minden erőddel megfelelni a követelményeknek. Boldoggá tenni másokat, méltó tagjává válni a társadalom egészének. Alárendelni a gyengeséget, s megtartani az univerzumot, de legalább az önbecsülésedet az életed árán is.


Ezek olyan iniciális gondolatok egy férfi fejében, mely kizárja a szeretetet és azt a figyelmet, ami a jelenlét megtapasztalásáról szól. Az elvárások tárgyiasítanak. A célod oly fontossá válik, hogy elveszíted a kapcsolatot a testeddel, a farkaddal, a létezést csak használod vágyott nagyságod megmutatásához.


Úgy használod a farkadat, mint egy tárgyat. Követelsz tőle, irányítod őt, elvárod, hogy hogyan is működjön, mikor legyen vagy éppen ne legyen merevedésed, mit produkáljon szex közben, hogyan viselkedjen, és ezáltal szépen csendben elveszíted a valódi kapcsolatodat vele. Egy eszközzé válik büszke identitásod fenntartására, hogy sebezhetőséged ellenére ne sérülj önmagad és mások szemében.

Az elme kiirtja az életet maga körül. A racionalizálás megerőszakolja a testet, és elfeledteti azt, hogy valójában mire is vágysz. Előtérbe helyezi azt, amit helyesnek vél és gondol a lélek és test feláldozása árán is. 


Aztán a farkad egy pont után fellázad, nem akar többé eszközévé válni hamis identitásod fenntartásában. Merevedésed kiszámíthatatlanná válik, már nem akarja kiszolgálni az érdekeidet…


A farkadat szeretni kell. Odafordulni hozzá, meghitt kapcsolatba kerülni vele. Törődő figyelemben részesíteni, érezni a határait és valódi vágyait ahelyett, hogy kizsigerelnéd – megfosztva őt az önbecsülésétől és természetes erejétől.


Halld meg a farkad hangját. Ahelyett, hogy kérsz és elvársz, fordulj felé, és adj neki. Add oda a figyelmedet, az együttérzésedet, a nyitottságodat, a szerelmedet. Szeresd úgy a farkad, ahogy azt a legkedvesebb szeretőddel tennéd. Ha elengeded a lelki keménységedet és merevségedet tápláló „akarom érzését” férfiként és beengeded a puhaságot, lágyságot az életedbe, a farkad nem akarja kompenzálni azt. Ha kicsit megengedővé válsz és a farkadat az egód fölé engeded, akkor biztonsággal állíthatom, hogy nem lesznek erekciós problémáid. 


Mert a farkad az iránytűd, ami pontosan mutatja a vágyad irányát, s azt, hogy mi a legegyenesebb út életed fejlődéséhez. A benne lakozó életerő az, ami igaz, a teljesítménykényszer pedig arra szolgál, hogy kompenzáld a farkaddal és erőddel való kapcsolat hiányát. Ha beleengeded magad e meghitt kapcsolatba, valóban férfivá válsz, s nemcsak fejben.

szexologus_hatterkep_01

hasonló cikkek

Miért is kihívás egy önmaga erejére, tudatosságára és férfiasságára ébredt farokkal való találkozás?
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.