Réka Kékes

Szexuális Fejlesztés Bodywork

kekes reka

A szexuális fejlesztés, tehát a szexuális szabadenergiával való munka legfőbb célja, hogy képesekké váljunk orgazmikus energiánkat növelni, akadályok nélkül keringtetni és felszabadítani a teljes testben. Ennek egyik legfontosabb pillére a gyönyör aktivizálása, növelése, teljes szexuális kapacitásunk elérése, valamint a szexuális energiát akadályozó testérzetek, testműködések feltárása, megszüntetése. Azon szexuális minták, minket korlátozó attitűdök feltárása, melyek visszatartanak az önmagunkkal és másokkal való mélyebb intimitás és szexualitás kialakításában – orgazmikus jelenlét-állapotunk kiterjesztésében.

A szexuális fejlesztés részeként elérhető tapasztalatfókuszú szexuális bodywork olyan testmunka, autentikus és újszerű módszerek ötvözete, mely a légzés, mozgás, érintés, illetve a verbális és nonverbális kommunikáció által segíti az orgazmikus testtudatosságod és szexuális kultúrád fejlesztését – illetve az útjukba álló érzelmi, energetikai és testi blokkok feloldását a teljes fizikai testre kiterjesztve és arra alapozva.

Ezek a módszerek olyan tapasztalatokat tesznek hozzáférhetővé számodra egy biztonságos és védett térben, melyben szabadon kísérletezhetsz saját erotikus lényed felfedezésében, és amelyet beilleszthetsz a későbbiekben mindennapi erotikus-szexuális életedbe is.

Ezek a találkozások szabadok, nincsen szorosan felállított tematikájuk, hanem a folyamat elején kitűzött célok mentén haladnak – az előre megbeszélt és meghatározott, és a számodra biztonságos keretek között.

A szexuális bodywork a szexuális fejlesztés gyakorlati része, mely nemcsak a szexuális önismeretet és tapasztalati úton történő önmegismerést tűzi ki célul, hanem azon túl keresi azokat a testfókuszú nézőpontokat is, mely egy felszabadultabb, kiteljesedettebb szexuális működés elérését teszi lehetővé. Ezért az arra való jelentkezés a szexuális fejlesztő javaslatára történik egy vezetett szexuális önismereti folyamat tapasztalat- és gyakorlatorientált részeként.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– megérkezés, előkészülés
– rövid beszélgetés
– célokra való ráhangolódás, szándékmeghatározás
– keretek meghatározása
– vezetett fejlesztési folyamat
– instrukciók, javaslatok adása
– új minták elsajátítása
– belső tudatosítás, a tapasztalatok integrálása
– új minták megerősítéséhez szükséges gyakorlatok átadása
– lezárás
– megosztás

Duration: 120 minutes

Price: 50.000 HUF

SEXUAL DEVELOPMENT - BODYWORK

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.