Réka Kékes

Szomatikus-Szexuális Traumaoldás Bodywork

kekes reka

Ez a nagyon transzformatív, intenzív, azonnali hatásokat kiváltó eljárás segít felszabadítani a teljes testben, a szerveidben vagy a medencédben megrekedt életerőt, életenergiát. Megengedi, hogy a tested természetes módon vezessen. Tanítson téged nyitottabbá, relaxáltabbá és befogadóbbá válni, és a szexuális erőt szabad áramlásban tartani. Eljutni azokra az energetikai szintekre, ahol már nincs ellenállás, csak a gyönyör orgazmikus szintjei.

Ez egy ősi technikákat alkalmazó, fizikai és energetikai testet érintő dinamikus munka, mely teljesen megváltoztathatja az elképzeléseidet arról, hogy mi a szexuális energia, hogyan fejeződhet ki a testben, és azt hogyan aktiválhatod. Ez a nagyon erőteljes folyamat a fájdalomtest oldását és felszabadítását segíti – azt a nagyon mély sebzettséget, melyet a különféle traumák, érzelmi és fizikai abúzusélmények hatására szenvedtünk el a fogantatástól kezdve gyerekkorunkon át a felnőttkorig.

Minden trauma, amit életünkben átéltünk – legyen az érzelmi, fiziológiai, vagy mentális – mélyen kihat a fizikai testre. A test a sejtmemória által emlékezik életünk tapasztalataira, és az abban bekövetkezett sokkélményekre. Ezért a trauma gyógyítása a testben kezdődik, mert az nemcsak az emlékeket őrzi, hanem tartalmazza a hozzá szükséges gyógyító folyamat képletét is.

A traumák hatására a test izmai összehúzódnak, melynek célja, hogy megvédje azt a károsodástól, esetleg haláltól. A kontrakció ezekben az izmokban szükségszerű, hogy megelőzze a fájdalom kialakulását. Amikor a trauma véget ér, a test idegrendszere tervezett módon kirázza, kiremegteti magából ezeket a mély izomfeszültségeket szó szerint, és segít a szervezetnek visszaállítani a normál, ellazult állapotokat.

A társadalmi ítéletek, belénk ivódott programok, kondíciók letompítják, és megállítják azokat a helyreállító mechanizmusokat, melyek segítenék a trauma által létrejött védelmi reakció megszüntetését – így azokat fenntartjuk hosszú időn át a fizikai és energetikai testünkben.

Ezek a trauma okozta izomfeszültségek és izomösszehúzódások a teljes testben – a szexuális traumák pedig a gyönyörközpontban, a medencében, a horpaszizomban tárolódnak – és egyfajta védelmi páncélt, fájdalomfalat alkotnak. Ez az érzelmi, fiziológiai, fizikai készenléti állapot addig fennáll és ismétlődik, amíg azokat nem szüntetjük meg egy olyan, a fixált szomatikus védelmi pajzsot megszüntető eljárással, mely megnyitja újra a test helyreállító folyamatát természetes módon.

Ez a teljes testre vagy a medencei részekre irányuló blokkoldás lehet a külső vagy belső szövetekkel végzett szomatikus munka.

A szomatikus-szexuális traumaoldást csak előzetes szexuális önismereti munka és fejlesztés részeként tudod igénybe venni a szexuális fejlesztő javaslatára, melynek során felméri, hogy kognitív, energetikai vagy szomatikus eszközökre van szükség a továbbhaladáshoz, és ennek megfelelően javasol eszközöket, technikákat vagy szakembert.

A folyamat a témától függően kendőben vagy meztelenül történik előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Az egy évnél hosszabban elhúzódó tünetekkel először érdemes felkeresned konzultáció céljából egy szakorvost, szexuálpszichológust, illetve ebben illetékes szakembert terápiás célzattal, a további szomatikus munkát csak az ő javaslatuk által javasolt elkezdeni.

A FOLYAMAT

– megérkezés
– konfliktusfeltárás, problémameghatározás
– szomatikus szándékmeghatározás
– fizikai állapotfelmérés
– test felkészítése mozgással, érintéssel, légzéssel
– szomatikus vagy szexuális külső-belső traumaoldás a meghatározott technikák mentén
– pihenés és belső integráció
– megosztás

Duration: 120 minutes

Price: 50.000 HUF

SOMATIC-SEXUAL TRAUMA RESOLUTION - BODYWORK

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.