Réka Kékes

Szomatikus Szexológus Képzés

Three-year Professional Training

kekes reka

A Szexpozitív Egyesület hároméves tapasztalatorientált szakmai képzése, mely nyitott szakemberek és egyéb érdeklődők számára is.

Mindannyian egy mérhetetlen lehetőség birtokában vagyunk. Az orgazmikus energia életenergia, mely utat kínál ahhoz, hogy teljes életet éljünk, és képesekké váljunk engedni a létezést még mélyebbre hatolni bennünk. Visszatérünk eredendő emberi rendeltetésünkhöz. Felfedezzük a bennünk rejlő potenciált, hogy tudatosan megnyílhassunk az intimitás végtelen spektrumának. Visszahódítjuk életteliségünk, személyes erőnk, erotikus magabiztosságunk, és elsajátítjuk azokat a szociális képességeket, mely az erotikus öntudat és együttérzés képességein alapul. Ez a belső élmény képes elvezetni minket szexualitásunk új nézőpontjainak képviseletéhez és felvállalásához, a későbbiekben pedig egy mélyebb és tudatosabb elköteleződéshez – a közösségért érzett felelősségvállalás érzetének megtapasztalásához.

Ez a hároméves szakmai képzés arra hív meg minket, hogy felfedezhessük az integrált, haladó szemléletű, erotikus-szexuális tudatossághoz és önismerethez vezető útvonalakat, és egy olyan közösséget alkossunk, mely a szexpozitív erotikán alapuló intimitás- és szexoktatás új dimenzióit hozza létre. Egymásért kötelezettséget vállalva közösen fejlődünk, valamint megteremtjük azokat az alapokat – önmagunkban és később mások támogatójaként -, mely önmagunk és a környezetünk erotikus fejlődéséhez szükséges támpontokat adják.

Az Intimitástól a Szexualitásig tíz alkalmas, sajátélményű szexuális önismereti program után a második évben elsajátítjuk azokat az alapismereteket, technikákat és módszereket, melyek által professzionális keretek között tudunk támogatni másokat is személyes kibontakozásukban szomato-szexuális fejlesztőként, majd a harmadik év elvégzése után gyakorlatorientált szomato-szexuális bodyworker-ként. A képzés felnőttképzési tanúsítványt ad a résztvevők számára.

Az első év tapasztalatorientált programjáról bővebben itt olvashatsz, és jelentkezhetsz:

Duration: 140 hours

Ár: 700.000 ft/év (részletfizetésben modulonként 200.000 ft)

Helyszín: Opál Stúdió I Bartók Béla út 55. 1114 Budapest (Móricz Zsigmond körtérnél)

Időpont: 2024.11.13-17. I 2025.01.15-19. I 2025.02.19-23. I 2025.03.19-23.

A második és harmadik év képzésére itt tudsz jelentkezni:

Szomatikus Szexológus Képzés

KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.