Réka Kékes

Szexuális Önismeret Beszélgetés

kekes reka

In the spirit of inspiration, openness and secrecy, I will search with you for original, provocative pathways, open and accepting spaces through which you can enter into the reality of your free creative sexuality, your living relationships, your body awareness - in a cognitive approach, in a body- and sex-positive, taboo-free framework, transcending your limiting ideas of existence.

Feltérképezve és átalakítva korlátozó gondolati mintázataidat – keressük az új és szabad nézőpontokat az általad megfogalmazott témák mentén, melyek által mélyebben megismerheted érzéki-erotikus-szexuális működésedet, vágy- és gyönyörtested – szégyen, félelem, bűntudat és megfelelés nélküli – szándékait, eredendő, eredeti, egyedi és vágyazonos magabiztosságod megtestesítésének lehetőségeit.

A beszélgetés célja egy olyan tabumentes tér fenntartása, melyben objektíven, őszintén és valóságközpontúan tekinthetsz önmagadra, a témához kapcsolódó érzéseidre anélkül, hogy azt elerőtlenítenéd, rosszá vagy semmissé tennéd.

A számodra fenntartott idő lehetőséget ad egy befogadó, szexpozitív térben zajló tiszta és sebezhető feltárulkozásra, megosztásra, valamint ennek igényén túl szabadon keresheted önreflektív válaszaidat a témára vonatkozóan szexuális önismereti igénnyel is az általam formált visszajelzések mentén.

A beszélgetés elsődleges szándéka a szexuális önismereted rétegeiben való mélyülés – a testalapú, testmegfigyelésre épülő kognitív tudatosítás, tehát a testedre, erotikus működési mintáidra, szexualitásodhoz társított korlátaidra, hiedelmeidre, bizonytalanná tévő hitrendszeredre, hátráltató szokásaidra és sémáidra való rátekintés, ráébredés, rálátás. A szabad erotikus egyéniséged kibontakozását gátló gondolati minták feltérképezése, felfedezése, és azon túl a haladó szemléletű, a valóság szenzoros érzékelésére épülő megközelítéseinek belső legalizálása és elfogadása.

Ez a folyamat nem gyógyítás, nem pszichoterápiás kezelés vagy terápia, coaching. Ez egy olyan önmagad fejlesztésére szolgáló tér, melyben a teljes jelenlétemmel, kreatív javaslataimmal kísérlek és támogatlak. Ha komolyabb, egy évnél hosszabban fennálló szexuális vagy egyéb mentális zavarral küzdesz, javasolt egy megfelelő szakember felkeresése.

Jegyzetfüzet, gyönyörnapló használata, a témához kapcsolódó kérdéssor előzetes összeállítása javasolt, egyéb eszközökre nincs szükség.

A FOLYAMAT

– állapotfelmérés
– téma meghatározása
– szándékmeghatározás a téma mentén
– téma kibontása, részletes megosztás
– észrevételek megosztása
– új nézőpontok, irányok felajánlása
– szexuális önismereti technikák, módszerek ismertetése
– kérdések tisztázása
– téma összegzése
– integráció
– lezárás

Duration 80 minutes

Price: 30.000 HUF

SEXUAL SELF-AWARENESS - DISCUSSION

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.