Réka Kékes

Szexuális Masszázs

kekes reka

The primary goal of an intuitively structured sexual massage is to awaken, consciously observe, control and actively flow your own sexual energy through the practice of presence and healthy sexual patterns. You will be supported and guided in experiencing this by a professionally experienced sexual developer.

A szexuális masszázsfolyamat alapja a szexuális gyönyörközpontban tárolt életenergiával való munka, melyet aktív állapotba hozva szexuális energiaként érzékelünk. A masszázs célja megmutatni és feltárni azokat a megszokottól eltérő és kiterjedt orgazmikus szinteket, melyek nem célorientáltak, és nem a szexuális szabadenergiától való gyors megszabadulásra törekszenek.

Sokkal inkább azokat az intenzív állapotokat mélyítjük és keressük a tapasztalás által, mely bevonja a folyamatba a teljes testet, és az orgazmikus szintek folyamatos növelésével egy nagyon erőteljes és stabil gyönyörszint megélését teszi lehetővé számodra.

A szexuális energia folyamatos felszabadításával és megtartásával olyan tartományokat érhetsz el szexuális értelemben, mely növeli gyönyörkapacitásodat és tágítja orgazmikus szintjeidet.

A szexuális masszázst megelőzően felkészítjük a testedet arra a relaxált izgalmi állapotra, mely alapvető feltétele a szexuális masszázs sikerességének, a szexuális szabadenergiát befogadó érzelmi és fizikai képességeknek. Azoknak a szexuális mintáknak az elsajátításában, mely a szexuális energiamegtartást képesek stabilizálni és szinten tartani hosszú távon is a rendszeredben.

A szexuális masszázs előfeltétele, hogy előtte felkészítsd magad orgazmikus értelemben – tehát minimum két hétig kerüld a szexuális energia letöltődését előidéző, uralhatatlan élethelyzeteket – a szexuális érintkezést (leginkább ismeretlen partnerekkel), és az önkielégítést –, melyek “elmenéshez” vezetnek.

A szexuális masszázs leginkább azoknak ajánlott, akik nehezen tudják felszabadítani szexuális potenciáljukat, és ebben szeretnének túllépni komfortzónájukon egy megbízható, biztonságos intim környezetben, egy szakképzett szexuális fejlesztő segítségével, illetve azoknak az energiamegtartást gyakorlóknak is szükséges lehet, akik szeretnének fejlődni a témában, és tapasztalt vezetőre van szükségük.

A masszázs két, egymástól elválaszthatatlan részből áll – a teljes testet felkészítő, meztelenül zajló erotikus érintésmasszázsból, illetve a szexuális gyönyörterületek masszázsából.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– megérkezés, a környezetre való ráhangolódás
– rövid beszélgetés, szándékmeghatározás
– masszázsra való ráhangolódás
– összehangolódás
– hátsó rész érintése, felkészítése
– hátsó rész olajos érintése
– mellső rész érintése, felkészítése
– mellső rész olajos érintése
– az elsődleges és másodlagos szexuális gyönyörszervek előkészítése
– a gyönyörterületek masszázsa
– szexuális energiával való elmélyült munka
– szexuális energia felszabadítása és kiterjesztése
– a tapasztalások elmélyítése, tudatosítása
– megpihenés
– a tapasztalatok megosztása

Duration: 120 minutes

Price: 50.000 HUF

SEXUAL MASSAGE

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.