Réka Kékes

Érzéki Masszázs

kekes reka

The main purpose of this touch bath is to relax the physical, energetic and emotional body - to induce relaxed states through slow touches and movements of attention and presence. To experience and deepen bodily experiences that override stress-induced muscle contractions, emotional imprints - blocking the body's ability to absorb energy, the flow of life energy, the expansion and vibration of erotic love energy.

A teljes bőrfelület érintésével, simogatásával, finom nyomásaival, rezegtetésével és felébresztésével olyan szintek elérése válik lehetővé számodra, melyben az erotikus energia finom áramlásba kezd, a teljes fizikai test megnyílik – elérve azokat a mély, befogadó, érzékeny és intenzív állapotokat, melyben az érzékelés kitágul, kifinomul – megnyitva a kaput az “érzékeken túli érzékelés” megtapasztalása felé.

Ez az érintésmasszázs egyszerre építi fel a teljes nyugalom átélésének lehetőségét, valamint az oxitocin termelésének serkentésével a mély intimitásra való készségedet is.

Az érzéki masszázs egy teljes testre kiterjedő érintés- és ölelésmasszázs, mely nem fókuszál a szexuális gyönyörterületekre, és nem célja a szexuális vágy felébresztése. Sokkal inkább az erotikus jelenlétet megalapozó intimitás megteremtését, elmélyítését.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

A FOLYAMAT

– rövid beszélgetés
– teljes jelenlétbe való megérkezés
– az érintésfolyamatra való ráhangolódás
– összehangolódás
– érzékébresztés érzékébresztő eszközökkel
– érzékébresztés érintéssel
– hátsó rész érintése tenyérrel
– hátsó rész kiterjesztett érintése olajjal
– mellső rész érintése tenyérrel
– mellső rész olajos érzéki érintése
– intimitásban való elmélyülés
– megpihenés
– integráció
– megosztás

Duration: 120 minutes

Price: 50.000 HUF

SENSUAL MASSAGE

ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ

Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.