Réka Kékes

Online
Szexuális önismeret és szexedukáció

ENGLISH SUBTITLES COMING SOON

Ha az életformád és életkörülményeid miatt az egyéni vagy csoportos szexuális önismeret és szexedukáció nem elérhető számodra, akkor az online szexoktatás szabad kereteket biztosít a szexuális önfejlesztésedhez. A tematikusan felépülő, tapasztalatorientált online anyagok elméleti és gyakorlati támpontokat adnak test- és gyönyörtudatosságod kibontakoztatásához, szexuális vágyismereted, orgazmusképességed növeléséhez. Sajátítsd el azokat a kortárs, haladó szemléletű technikákat, módszereket, melyek által kötetlenül – helytől és időtől függetlenül – mélyítheted érzéki-erotikus tudatosságod, szexuális kultúrád.

KR_emblema_koptatva2feh
Beginner
Maybe you are one of those people who want to experience the outrageous self-indulgent pleasure, unlimited sex and unashamedly deep intimacy that every erotically mature adult dreams of.
Duration: 30 hours
Price: 179000 HUF
Advanced
A hüvely egy olyan női gyönyörterület, mely a nőiség befogadó minőségét szimbolizálja. A hüvelyi orgazmus pedig egy olyan gyönyörállapot, mely mindenkit megtévesztő módon saját utakon jár, és ezért nagyobb tudatosságot és szexuális önismeretet igényel.
Időtartam: Hamarosan
Ár: Hamarosan
Professional
Ez a szexpozitív szemléletben íródott szakmai kézikönyv arra ad lehetőséget, hogy megértsd az erotikus energia áramoltatásának fontosságát és szerepét, és képessé válj az erotikus-szexuális erőre, mint jelenségre tisztán, szexnegatív nézőpontok nélkül rátekinteni.
Időtartam: bővülő
A képzésben résztvevőknek
Professional
Ez a szomatikus szexológia alapjait és módszertanát lefektető szakmai kézikönyv abban támogat, hogy elsajátítsd a szexuális önismeret és szexedukáció test- és tapasztalatorientált nézőpontjait. Kifejezetten a szexuális fejlesztésben résztvevő szakmai érdeklődőknek elérhető.
Időtartam: bővülő
a képzésben résztvevőknek
Beginner
Az orgazmus jelensége félreértett, teljes valóságának megtapasztalása rejtett a hozzá kapcsolódó általános tévhitek, szexnegatív nézőpontok és tabuk által. E program célja, hogy átfogó térképet és hatékony irányokat adjon szexuális orgazmusaidhoz, orgazmustudatosságodhoz.
Időtartam: 12 óra
Bevezető ár: 59000 FT
KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.