Erotikus Masszázs Workshop

kekes reka
Időpont: 05.07 szombat 10.00 – 05.08 vasárnap 18.00
Cím: Opál Centrum, 1114 Budapest, Bartók Béla út 55.

Szexuális-erotikus kapcsolatainkban kulcsfontosságú szerepet tölt be az érintés, ölelés. Általa érzéseket, érzelmeket, belső állapotokat kommunikálunk – egyszerre adunk és fogadunk. A valóban mély érintés, valamint az intim érintések által tudatosan felépített erotikus masszázs elvezet minket és partnerünket azokhoz a tapasztalatokhoz, melyek segítenek abban, hogy a későbbiekben testünk és lelkünk által tudatosabban és tisztábban fejezzük ki önmagunkat az intim kapcsolódásainkban.
A tudatos érintés által fejlődik testtudatosságunk, érzékeink kifinomodnak, intuíciónk az együttlét jelenlétállapotainak kiteljesedéséhez – teljes erotikus potenciálunk kiterjesztéséhez vezet.

Ez a hétvégi workshop azoknak szól, akik szeretnék fejleszteni érzékeiket, növelni erotikus kapacitásukat, elsajátítani a szakrális erotikus masszázs alapjait – és szeretnék a gyakorlatba ültetni azokat biztonságos és elfogadó keretek között.

Azoknak is szól, akik ezáltal szeretnék jobban felfedezni szexualitásuk ismeretlen részeit, erotikus szexuális teremtőerejüket.

A kurzus célja nem a technikák elsajátítása (azokat eszközként használjuk), hanem sokkal inkább annak az erotikus jelenlétállapotnak a megtapasztalása, mely által megszületik testünkben az intuíció, empátia, összehangolódás élménye, s általa minden mozdulatunk valóban mélyen érzéki, tudatos, kreatív kifejezési mód lesz magunk és partnerünk számára is.

Ebben a biztonságos, védett és kísérleti térben szabadon és kompromisszumok nélkül tapasztalhatsz, kísérletezhetsz a saját tempódban egy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szexoktató által szexpozitív szemléletben.

Te is legyél részese és teremtője az intimitás és szexualitás új paradigmájának!

A hétvége tematikája röviden:
– az erotikus masszázs célja és ajándéka – elmélet
– az erotikus masszázs keretei
– az erotikus masszázshoz kapcsolódó tévhitek, hiedelmek, félelmek, félreértések
– erotikus jelenlét, szándék, érzelmi tudatosság és hitelesség az érintésben
– a minőségi erotikus idő és tér tudatos megnyitása
– intuíció- figyelem- és jelenlét gyakorlatok az érintésben
– erotikus tér, környezet kialakítása
– eszközhasználat
– intuitív érintéstechnikák
– erotikus masszázsalapok
– erotikus érintésfajták és hatásaik
– technikai alapok, az erotikus érintésminőségek kivitelezése

Ez a tanfolyam kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének…
– elméleti tudás megszerzése helyett a tapasztalás és elsajátítás mezejére lépni
– megtanulni olyan egyszerű technikákat és attitűdöt, ami szükséges a legalapvetőbb erotikus érintések kialakításához és elsajátításához
– biztossá válni tudásukban az erotikus érintés terén, mélyebb megéléseket szerezni a gyakorlatban
– szakmailag fejlődni, más nézőpontból is megközelíteni, megtapasztalni az erotikus masszázs alapjait, és kiegészíteni ismereteiket
– biztonságos környezetben, kockázatok nélkül, a visszajelzés lehetősége mellett kialakítani saját érintéseik nyelvezetét, stílusát
– fejlődni, új tudást szerezni ebben a témában, hogy emeljék kapcsolatuk színvonalát, minőségét, és új színt vigyenek mindennapjaikba

Ha részt veszel a tanfolyamon, akkor számíthatsz arra, hogy
– személyes határaidat tiszteletben tartjuk a tanfolyam ideje alatt, és azon túl is
– nem kötelezünk semmire, amit nem tudsz a saját tempódban, a saját fejlődésed ritmusában megtenni

Egyéb információk:
Érkezés: Kérlek, érkezz hamarabb, hogy időben és jelenlétből tudj kapcsolódni a csoporthoz, a teret 9.30-kor megnyitjuk.

Öltözet: Bármilyen kényelmes, rugalmas és rétegesen használható öltözet, ami hozzáad a gyönyörérzetedhez és ellazultságodhoz. Valamint ez egy cipőmentes tér, ahol mezítláb és felszabadultan vagyunk.

Eszközök: Nagyobb méretű kendő (szarong, lungi), valamint törölköző, egyszerű olajos folyamatokhoz használható lepedők, zsebkendő, zárható vizesflakon, jegyzetfüzet. Egyéb eszközt biztosítunk.

Illatmentes környezet: Ez egy nagyon érzékeny tér, kérlek, hanyagold az erősebb parfüm, krém, dezodor használatát, inkább használj törölközőt helyette!

Attitűd: Ez egy szabad, nyitott és védett tér, amelyet te is alakítasz, és amelyhez te is hozzáteszel, tiszteld azt! Nincs helye az ítélkezésnek, szégyennek, viszont van létjogosultsága a csoporton belüli titoktartásnak.

A workshopot vezeti: Kékes Réka szexuális fejlesztő, szomatikus bodyworker

Program:
szombat 10.00-18.00
vasárnap 10.00-18.00
a hétvégi napokon egy ebédszünettel

A jelentkezésedet csak a fizetéssel egybekötött regisztrációval tudjuk elfogadni, a facebook jelentkezés nem elégséges!

Technikai információk:
[email protected]

Szakmai információk:
[email protected]

Szállásra van lehetőség a vidékieknek. Ezzel kapcsolatban érdeklődés a [email protected] email címen.

Kékes Rékáról
2011 óta foglakozik egyénre szabott szexuális fejlesztéssel, illetve intimsegítői feladatokkal. Gyakorlati tapasztalatait a szexualitás szélsőséges területein is megszerezte – egészen a szexmunkától kezdve a tantrikus beavatásokig. Munkáját különféle testtudatosságot fejlesztő módszerek – sámánikus, tantrikus és más erotikus önismereti bodywork technikák határozzák meg – melyek a tradicionális megközelítések újraértelmezését és integrációját teszik lehetővé a mai kor embere számára. Szakterületei a szexuális energiamunka, érintésművészet, feminin-maszkulin integráció, energetikai testorgazmus. A Szexpozitív Egyesület alapítója, professzionális erotikus masszőr képzések vezető oktatója, valamint az Intimitástól a Szexualitásig egyéves szexuális önismereti képzés vezetője.

kekesreka.hu
essense.hu

A jelentkezésedet a tanfolyam díjának online kifizetésével tudjuk elfogadni időrendi sorrendben. A hétvégi workshopra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetlegesen megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

45000 Ft

Elfogyott

TERMÉKAJÁNLÓ