Kékes Réka

Szexuális Árnyékaink Tükrében

avagy a szexuális önazonossághiz vezető út

kekes reka

Szexnegatív társadalmunkban a szex elfedett, titkolt és szégyennel övezett jelenség, még akkor is, ha ezt az orgazmus hajszolásával leplezzük vagy a pornó extrém világával kompenzáljuk. A test őszinte felszabadulása és önfeledt önkifejezése tabu, a gyönyör minőségi értékei helyett az eredmények világában a mennyiséget, a látványos és mindent elsöprő intenzitást keressük.

Az intimitás mélységének való meghitt önátadás a háttérbe szorult, és a szexuális önazonosság, mely a test valódi természetét követi sémák és megszokások, a partner felé kifejezett megfelelési attitűdök nélkül, szinte elérhetetlenné vált. A konszenzusra épülő őszinte önfelvállalás, önmeghatározás, önfelhatalmazás és engedélyadás igényét – a gyönyör szolgálatát annak sejtszintű és a teljes testre kiterjedő megtestesítése által – gyakran láthatatlan szégyen övezi.

Ennek az előadásnak a célja a tudatosságba emelni azokat a szexuális működéseinket, melyek leárnyékolják az életenergiánkat, és elvágják a szabad utat a gyönyörforrásunkhoz. Ránézve a negatív árnyékdinamikáinkra, feltérképezzük, milyen módokon formáljuk és alakítjuk ki negatív, nem önazonos, szégyennel, bűntudattal, félelemmel vagy a megfelelés kényszerével teli attitűdjeinket, és hogyan válunk a szexnegatív együttléteink áldozatává – magunkkal rántva partnerünket is.

Valamint keressük azokat az útvonalakat is, hogyan és milyen testorientált eszközökkel, módszerekkel tudjuk szexuális árnyékainkat tudatosítani, átdolgozni, megfelelő módon megközelíteni. Hogyan tudjuk a szexuális kapcsolódásainkban biztonságosan kifejezni a vágyainkat, összehangolva és valódi megegyezésre törekedve a partnerünkkel, valamint számunkra mélységében is kielégítő szexdinamikát létrehozni.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA

– úgy érzed, nem vagy önazonos a szexedben
– szégyent élsz meg akkor, ha vállalod a vágyaid
– nem érzed biztonságban magad az együttlétben
– szeretnél rálátni arra, hogy milyen jelei vannak a szexuális árnyékainknak, és azok milyen módon fejtik ki a hatásukat

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig. Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2024.04.26 19:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 2 ÓRA

Szexuális Árnyékaink Tükrében

PROGRAMAJÁNLÓ

Aktuális, Előadás

avagy a gyönyör valós természete

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik.

ÁR: 7000 FT

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00

IDŐTARTAM: 2 ÓRA
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.