Kékes Réka

Érzékektől az Intenzitásig

Intenzív érzéki önismeret és bodywork elvonulás

kekes reka

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.04.25.

Az Érzékektől az Intenzitásig négynapos program egy olyan nyitott, elfogadó, szabad, valamint korlátoktól mentes tapasztalatorientált teret ajánl fel számodra lehetőségként, melyben a test, az érzékelés, mozdulat, érintés, jelenlét, légzés és önkapcsolódás mélyebb kibontásán keresztül fedezheted fel érzéki önmagadat.

Kiterjesztve érzékelőképességedet, kapcsolatot teremthetsz tested különféle rétegeivel, és a jelenlét-tudatosságod által feltérképezheted mélyebb szintű szükségleteidet, vágyaidat, határaidat. Egy biztonságos és védett kereteket biztosító környezetben tágíthatod gyönyörkapacitásodat az önfelfedezés, önkifejezés és önkiteljesedés szándékával.

Ennek az – erotikus önismereted kibontakozását segítő – elvonulásnak a célja, hogy különböző témák és nézőpontok mentén körbejárhasd és elsajátíthasd azokat az alapvető szomatikus, tehát testalapú bodywork módszereket és technikákat, amelyek idegrendszeri működésed mélyebb megértéséhez és stabilabb újraépüléséhez vezetnek – felébresztve, fejlesztve és kibontakoztatva érzéki testkultúrád.

A különféle szuverén, páros és csoportos játékok, valamint az azok alapjául szolgáló testtudatos helyzetgyakorlatokon keresztül fejlesztheted gyönyörképességedet, és tehetsz szert azokra a felszabadult és nyitott állapotokra, melyek az érzékiséged intenzitását, izgalmad életteliségét adják számodra.

Ez egy felnőtteknek szóló program, amelyre egyedülállóakat és párokat is várunk. A workshophoz előzetes tudás és tapasztalat nem szükséges. Az Intimitástól a Szexualitásig önismereti programon végzettek számára ez az elvonulás egy elmélyítési lehetőség tapasztalataik összegzésére, tudásuk tovább tágítására. Légy te is az intimitás és szexualitás új nézőpontjainak részese és megalkotója!

ELVONULÁS AZOKNAK, AKIK...

– szeretnének szert tenni egy mélyebb szintű gyönyörismeretre, erotikus tudatosságra
– szeretnék fejleszteni érzéki testkultúrájukat
– szeretnék elmélyíteni a kapcsolatukat az érzékelőképességükkel
– szeretnék kiterjeszteni erotikus test- és energiatudatosságukat
– szeretnének fejlődni egy elkötelezett, tabuk nélküli biztonságos környezetben
– szeretnék tovább mélyíteni testtudatosságukhoz kapcsolódó ismereteiket, tapasztalataikat
– szeretnének egy őszinte, befogadó és nyitott közösséghez kapcsolódni, megérkezni

TEMATIKA

– érzéki kontaktgyakorlatok

– érzékelést felszabadító érintéstechnikák

– erotikus jelenlétgyakorlatok

– légzéssel összehangolt mozgásformák

– erotikus hanggal való munka

– érzéki masszázsfolyamatok

– szabadtánc

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A program 18 éves korhatárhoz kötött. Az elvonuláson való részvétel előzetes jelentkezéshez és online előinterjúhoz kötött. A Szexpozitív Egyesület tagjainak kedvezményesen elérhető. 

A tér támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az ár tartalmazza a teljes program költségeit: a szállást, étkezést, egyéb eszközhasználatot.

Az elvonulás egy rendkívüli és költői környezetben, Farkaskútvölgyben kapott helyet. Szállás fűtött jurtákban. A helyszínen vegán étkezés biztosított, melynek díja benne van az árban. Szaunázásra is van lehetőség. A helyszínről bővebben itt találsz információt.

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az elvonulás alatt lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv, valamint erotikus-szexuális fejlesztőeszközök megvásárlására kedvezményes áron.  Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide. Ha pedig részletesebb tákékoztatást keresel a Rituii egyedi gyönyörfejlesztő eszközeiről itt találod a leírást.

HELYSZÍN: FARKASKÚTVÖLGY

IDŐPONT: 2024.07.04. csütörtök 15.00 - 07.07. vasárnap 17.00

TELJES ÁR: 175.000 FT

IDŐTARTAM: 4 NAP

Érzékektől az Intenzitásig

KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.