Kékes Réka

Az Orgazmuszavartól az Orgazmikus Jelenlétig

avagy az orgazmuskészséged fejlesztése

kekes reka

Az orgazmus jelenségét a szexuális tabuk és titkok világában félreértések és tévhitek övezik. A szex az elélvezés, kielégülés, elmenés, elsülés, tehát a csúcs elérésének eszköze lett, melyben elfelejtettük az együttlét valódi szándékát. Az orgazmus céllá vált, annak elérése teljesítendő feladattá, gyönyörünk üres bizonyítékává. Ha nincs orgazmus, akkor nincs a szexnek értéke, így a kapcsolatnak sem. Bajban vagyunk.

A szexuálterápiák sorra kínálják a lehetőséget az orgazmuszavarok megszüntetésére, és sugallják azt is, hogy ezt a problémát kezelnünk kell, meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk, hisz az elvárt „beteljesülés” egy szexuálisan érett lény alapvető természete. „Élvezni” kötelező, hisz ez az alapvető működésünk, anélkül segítségre és gyógyításra szoruló emberek vagyunk.

Vajon mi történne, ha megállnánk egy pillanatra, és kiszakítva magunkat a szexnegatív megközelítésekből, amit sokszor pont a megoldást kínáló rendelők sugallnak felénk, egy radikális nézőpontváltást tennénk, és arra keresnénk a választ a csúcsorgazmus hajszolása helyett, hogy hol nem fordultunk a gyönyörünk szabadsága felé nagyobb figyelemmel, megengedéssel, kellő türelemmel, az elvárásaink elhagyásával, határaink betartásával? Hol vesztettük el az arra való képességünket, hogy a feszültséglevezetés eredményeként és bizonyítékául szolgáló csúcsok törvényszerű kierőltetésének fejből meghozott vágya helyett teret engednénk az orgazmikusság sokszínűségének?

Ez az előadás abban ad iránymutatást, hogy rávilágítson az orgazmushoz kapcsolódó zavarok és problémák azon okaira, melyek a szexuális gyönyörhöz kapcsolódó félreértésekből fakadnak – limitálva az ahhoz kapcsolódó befogadási és érzékelési képességünket -, valamint arra is keressük a választ, hogy az orgazmusra irányuló elvárások helyett hogyan és milyen eszközökkel tudjuk – a vágy mentén felfedezve a testünket – növelni az orgazmuskészségünket játékosan, önfeledten, szabadon.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA…

– meguntad az “úristennincsorgazmusom” félelmével való azonosulást
– szeretnéd elengedni, hogy mit várnak tőled a szexedben, és csak önmagad felé fordulnál az elvárások elhagyásával
– szeretnél az orgazmuszavarokkal azonosuló partneredhez megfelelő módon és szexpozitív attitűdben viszonyulni
– szeretnéd tudni, milyen okai vannak az orgazmuszavaroknak és milyen módon érdemes azokat megközelíteni
– szeretnéd fejleszteni az orgazmuskészségedet szexpozitív módon

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig. Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2024.02.23 19:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 2 ÓRA

Az Orgazmuszavartól az Orgazmikus Jelenlétig

PROGRAMAJÁNLÓ

Aktuális, Előadás

avagy a gyönyör valós természete

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik.

ÁR: 7000 FT

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00

IDŐTARTAM: 2 ÓRA
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.