Kékes Réka

A Szexuális Tévhitektől a Vágyazonosságig

kekes reka

A szexualitás olyan életterületünk, mely korlátlan lehetőséget tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan szeretnénk jelen lenni a létben, és milyen módokon szeretnénk kapcsolódni a gyönyörünkhöz. Széles spektrumot kínál arra nézve, hogy kibújva a biztonságérzetünk határai mögül, felfedezhessük a másokkal való intimitásunk nyitott, ellazult és megengedő tágasságát, az izgalom bizsergő játékosságát, az érzékelésünk éber kíváncsiságát, vagy a vágy – határainkat érintő – látóterét.

A szexualitás végtelen módon megközelíthető, és mindenki számára más jelentést hordoz, más jelentőséggel bír. Szándékaink múltunk hiányaiból vagy annak örömteli és megélt pillanataiból adódnak össze, mely egyedi módon formálja szexuális igényeinket. A szex egy szabad játszótér, melyet a szabad elköteleződés és felelősségvállalás mozgat.

Mégis szexuális döntéseink gyakran öntudatlan választásokhoz vezetnek – olyan minták, sémák és formák követéséhez, melyek nem szolgálják gyönyörünk kibontakozását. Olyan szokások mentén haladva fejtik ki negatív hatásaikat, melyek mögött tudatosságot nem tartalmazó hitek, téveszmék, hiedelmek és elképzelések dolgoznak észrevétlenül, láthatatlan módon.

Ennek az előadásnak a célja rávilágítani azokra a szexuális következtetésekre, korlátozó tévhitekre, melyek láthatatlanul szűkítik kapcsolódási és izgalmi lehetőségeinket, vágyképességünk spektrumát. Feltérképezve a szexhez kötődő, kollektíven elfogadott és társadalmilag legalizált tévhiteket, általánosító és determináló nézőpontokat, kísérletet teszünk egy olyan gondolati paradigmaváltásra, mely teljesen új szemszögből teremti újra az intim kapcsolódásokat alapjaiban.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA

– nem találod kielégítőnek a szexedet, az intim kapcsolódásaidat
– nem mered felvállalni az egyéni vágyaidat, nehezen éled meg a gyönyört, orgazmust
– a szexben a lelked mélyén áldozatnak érzed magad, pedig úgy tűnik, minden rendben a kapcsolatoddal és a pároddal
– már felismerted, hogy megfelelési mintáid vannak, de eszköztelen vagy azzal kapcsolatban, hogyan tudnád vállalni következmények nélkül önmagad
– kapcsolatféltésben vagy
– elvesztetted a szexben a vonzalmat és a partnered felé irányuló vágyat
– egyszerűen szeretnél tudatosabb választásokat hozni a kapcsolódásaidban

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!

Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig. Ha bővebb információt szeretnél a könyvről, kattints ide.

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2024.03.22 19:00-21.00

ÁR: 7000 FT

IDŐTARTAM: 2 ÓRA

A Szexuális Tévhitektől a Vágyazonosságig

PROGRAMAJÁNLÓ

Előadás, Aktuális

avagy a gyönyör valós természete

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik.

ÁR: 7000 FT

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM

IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00

IDŐTARTAM: 2 ÓRA
KR_emblema_koptatva6feh

erotikus tartalom

Elmúltál már 18 éves?
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmak megtekintésére vonatkozó szabályokat.