Réka Kékes

Orgazmusakadémia℠

kekes reka

A gyönyör INTENZÍV út önmagadhoz

Kékes Réka vagyok, szexuális fejlesztő és szomatikus bodyworker. Azért hoztam létre ezt az egyedülálló és integrált szemléletű képzést, hogy felfedezhesd a szexualitás teljes spektrumát a mindennapjaidban – azt az energikus élményt, ami minden erotikus lény eredendő tapasztalási lehetősége.

Akik ismernek, tudják, hogy milyen mértékben és szenvedéllyel köteleződtem el az utóbbi években a hivatásomban a te fejlődésedért. Több mint egy évtizedet és több mint tízezer órát töltöttem oktatással, kutatással és a személyes tapasztalatok megszerzésével a rendelkezésedre álló legmagasabb szintű képzés elkészítéséhez.

AZ ORGAZMUS LÉTÁLLAPOT

Az orgazmikus jelenlét és gyönyör bármikor és bármilyen körülmények között fenntartható és kiterjeszthető. A szexualitás egy szuverén és független jelenség, lényünk magja, s a megfelelő eszközök és módszerek alkalmazásával te is megtapasztalhatod azt a szégyentelen önszeretetet, mely által feltárhatod az erotika végtelen szépségét, mélységét és vadságát. Megmutatom, hogyan tudod visszaszerezni szexuális esszenciádat, amit újratanulhatsz és fejleszthetsz a saját gyönyörödre. Ha elköteleződsz velem a program felé, akkor egy érett és bizsergően kiteljesedett szexuális lénnyé válhatsz tabuk és korlátok nélkül.

AZ ORGAZMUSAKADÉMIA ONLINE PROGRAM CÉLJA

AZ ORGAZMUSAKADÉMIA PROGRAMRENDSZERE

„AMIT BIZTOSAN NEM TANÍTOTTAK NEKED AZ ISKOLÁBAN”

Az OrgazmusAkadémia egy olyan fél évre szóló online szexuális fejlesztési rendszer, melyben tematikusan, hétről-hétre építheted fel az adott elméleti és gyakorlati információkon keresztül szexuális-orgazmikus kultúrád. Egy olyan átfogó, önfejlesztésedet segítő online anyag, melyek szöveg, hang és videó formátumban archiváltak, és egy egész életen keresztül elérhetőek maradnak számodra. A heti szinten feldolgozható anyagok a fizikai kihívás és érzelmi felfedezés keverékéből állnak össze, melyek a rendszeres gyakorlás révén teszik lehetővé orgazmikus tested aktiválását, gyönyörkapacitásod növelését és teljes erotikus potenciálod felszabadítását.

"A SZEXUÁLIS ENERGIA KREATÍV ENERGIA, ÉLETÜNK ÉS KAPCSOLATAINK MOZGATÓJA"

MIT nyújt AZ ORGAZMUSAKADÉMIA számodra?

MIért tartom jelképes összegnek ezt az árat?

„AZ ÉLETMEGVÁLTOZTATÓ SZEX BÁRMIT LEHETŐVÉ TESZ”

TEMATIKA

Elmélet

Gyakorlat

KR_emblema_koptatva6feh

erotic content

Are you over 18 years old?
By entering, you accept the rules for viewing adult content.